2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سریعا برن روانپزشک دارو میده حالش خوب میشه زود.. خدا نصیب نکنه سر منم اومده.. فقط داروهای روان ...

دیر رفته دکترش بهش گفته ۳ روز دیگ داروهاتو شروع کن الان حالش خرابه دلم براش میسوز

تنگی نفس ضربان شدید احساس مرگ نمیخاب میترس بمیر از دیشب ۴ بار رفته دکتر نصفه شب با ترس مرگ بیدار میش

منم همش همینطور میشم یعنی افسردگیه؟از زمانی که مولتی ویتامین خوردم یکم بهترم

دیر رفته دکترش بهش گفته ۳ روز دیگ داروهاتو شروع کن الان حالش خرابه دلم براش میسوز

چرا ۳ روز دیگه؟؟ منم حالم خیلی خراب بود ولی با اولین مصرف خدا بهم نظر کرد آب رو آتیش بود زنده شدم دوباره

تنگی نفس ضربان شدید احساس مرگ نمیخاب میترس بمیر از دیشب ۴ بار رفته دکتر نصفه شب با ترس مرگ بیدار میش

البته که بهترین راه حل یه روانپزشک با شخصیت آرامش دهنده ، صبور و با برخورد ملایم هست ! 

خودم رفتم متوجه شدم نوع  برخورد روانپزشک کمکت می‌کنه سریعتر به خودت مسلط بشی!

بعد ببخشید چه اتفاقی توی زندگی این خانم افتاد که دچار این مشکل شده؟! 

خداروشکر داروهاتو میگی چی بود

بیزوپرولول ۲.۵

اورلپت ۲۰۰

آسنترا خارجی. کلونوزپام ۱

البته بگم که از مصرف کم شروع شد طی دو یا سه دوره مقدارش زیاد شدمرحله اول آسنترا و کلونازپام یک چهارم بود

عزیزم من اینارو تجربه کردم

دقیقا منم فشارم رفت رو17،ضربان قلب سریع وپشت هم، نمیتونستم نفس بکشم، احساس اینکه الان سکته میکنم، دنیا تیره وتار شده بود برام، فقط دعا میکنم هیچ کس تجربه نکنه خیلی دردناکه تجربش

آره بابا درمان داره، مال من به تشخیص دکتر از غلبه ی سودا وضعف قلب بود

من از دکتر حمداله مساوات ویزیت مجازی گرفتم هم روانپزشکه هم متخصص طب سنتی

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم