عزیز دلم انشالله حالش خوب بشه رابطتون درست بشه به حق همین امام رضا که ضامن آهوعه ضامن زندگی شمام بشه ...
مرسی مهربونم 🤲❤🥲
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من ازدواج کردم الان دوتا بچه دارم قضیه مال ۸سال پیشه من دیگه اصلا برام مهم نبود الان یه ماهه اصلا از ذهنم نمیره همش میگم چیکار میکنه در چه حاله شمارشم ندارم عوض کرده من حتی همون شماره ایی هم که باهم ارتباط داشتیم یادم نمیاد
من شوهرم یه کیف چرب داره از دوس دخترش هر بار میبینه فقط گریه نمیکنه براش . برا اینکه یادتون تو دل ط ...
دردتو درد کمی نیس💔میفهمم حالتو
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بزرگترین درد اینه که نمیدونی تو مغز اون چی میگذره اگرچه که احساس میکنم اصلا مهم نبودمو نیستم براش که یادم بیوفته همش سعی می کنم فراموش کنم باز بهم میریزم هی امید واهی مسخره دارم هی خیال پردازی بودن باهاش خسته شدم گوه توش😑💔
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️