2777
2789
مگ چن وقت باهاش بودی؟؟؟

عشقمون رو بهم ابراز کردیم قرار شد رابطمون پاک بمونه تا ازدواج تا ۵ سال پیشم پای هم موندیم اما خانواده هامون نزاشتن پاک ترین عشقو داشتیم🥲

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش بهت گفته،؟؟؟

اره خودمم فهمیدم چند بار همش اسم اونو ب من گعت 

اصلا الانم ببینش حتما میره سراغش چونکه مطمئنم عاشقشه 

حلقه براش خریده بود تا پارسال دستش بود با ساعت 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

عزیز دلم انشالله حالش خوب بشه رابطتون درست بشه به حق همین امام رضا که ضامن آهوعه ضامن زندگی شمام بشه ...

مرسی مهربونم 🤲❤🥲

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عوض کرده شمارشو؟

من ازدواج کردم الان دوتا بچه دارم قضیه مال ۸سال پیشه من دیگه اصلا برام مهم نبود الان یه ماهه اصلا از ذهنم نمیره همش میگم چیکار میکنه در چه حاله شمارشم ندارم عوض کرده من حتی همون شماره ایی هم که باهم ارتباط داشتیم یادم نمیاد

من شوهرم یه کیف چرب داره از دوس دخترش هر بار میبینه فقط گریه نمیکنه براش . برا اینکه یادتون تو دل ط ...

دردتو درد کمی نیس💔میفهمم حالتو

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دلم گرفته امشب عجیب 🙂🙂🙂💔💔💔دوباره به یادش افتادم فقط خدا کنه معده درد نگیرم 

ویییی زیاد فکرشو نکن حداقل ی اهنگ بزار گریه کن

گریه کنی بهتره

منم وقتی زیادی ناراحت میشم یا عصبی معده درد میگیرم 🥲💔

بزرگترین درد اینه که نمیدونی تو مغز اون چی میگذره اگرچه که احساس میکنم اصلا مهم نبودمو نیستم براش که یادم بیوفته همش سعی می کنم فراموش کنم باز بهم میریزم هی امید واهی مسخره دارم هی خیال پردازی بودن باهاش خسته شدم گوه توش😑💔

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
یعنی شوهرت همش در حال گریس؟

ن شوهر من واسه پدرشم بمیره گریه نمیکنه ...

شوهرم مثلا وقتی یادش میاد با اه و حالت ناراحتی میگه ارع ههی روزگار مثلا اینجور 

اینو فلانی دادم بهت 

وقتی میریم بازار شوهرم کلااااا هرچی باهاش حرف میزنم نمیفهمه همش ب یاد خاطرات اونه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

بازم تلاش کنین خو

منو ب زور شوهر دادن با گریه و کتک نشوندن سر سفره عقد دقیقا روزی ک بله دادیم تصادف کرد بعد فهمیدم بخاطر من بوده

داشته میرفته باباش بیاره خونمون:)

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا