2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید ...هنجار های نوجوانی

94 بازدید | 17 پست

سلام دوستان عزیزم ممنون ک اومدین تو تاپیکم لطفا راهنمایی بفرمایید

من یه برادر زاده دارم ک ۱۵ سالشه و بیش فعاله و از وقتی فهمیدن قرص میخوره منتها الان ک رسیده ب سن بلوغش شدت گرفته و ما خیلی نگرانشیم

از بچگی شر و شلوغ بود و میل ب کارای خفن و خلاف داشت مثل خاکوبی و ...ولی میدونیم ک ترسوعه ولی با ترسو بودنش بازم میره تو دل خطر

کلا دیگه امسال درس نخوند مخصوصا ترم دوم...به زور امتحاناتشو رفت یا ب زور مدرسه رفت

خودش هم همش یا تو پارک محله یا اینور اونور همش هممون دنبالشیم ک کجا میره کجا میاد جدیدا هم خیلی شدت پیدا کرده و شبا دیر میاد ساعت ۱ ۲

دوستای ناباب و اینا هم داره سیگار هم میکشه چند باری هم مشروب خورده 

حتی همسایه ها هم میگن حیف بچه ب این گلی ببین چی شد😔😔

جدیدا هم دوستاش میگن گل میکشه!!!

دکتر روانپزشکی ک همیشه میبرن برگه داده گفته ببرین بستری کنین

میخوان ببرنش ولی نمیدونم ک با بستری شدن تو بیمارستان برای رفع هنجار خوب میشه یا نه 

تو رو خدا کمک کنین خیلی نگرانیم😔😔😔

کلا از هر چی منع میکنیم بیشتر میره سمت اون کار

نمیدونم چرا حس کردم رفتارای خودتون باعثش شدن،من برادرم داخل نوجوونی خیلییییی شر بود

یعنی افتضااااااح

علتش جو متشنج خونه ی خودمون بود،دقیقا انعکاس رفتارای پدرم بود ولی وقتی رفت دانشگاه از این رو به اون رو شد،انقدر آرومه الان

بعدشم رفت سربازی صبورتر شد

دلتنگ آواز قو🦢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ریشه خرابه این کسی که تو ۱۵ سالگی لب به این کوفتیا میزنه رو اصن نباید آدم حساب کرد🤬🤬

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 
نمیدونم چرا حس کردم رفتارای خودتون باعثش شدن،من برادرم داخل نوجوونی خیلییییی شر بود یعنی افتضاااااا ...

اره رفتارای باباشم خیلی دخیله

ب خاطر شر بودنش خیلی کتک خورده

ما میترسیم معتاد اینا بشه

ینی داریم میمیریم نمیدونیم واقعا چیکار کنیم

ایخداقلبم ریخت....پسرمنم ۵سالشه ودارومیخوره ذاتش ترسوه ولی کاراش خطرناکه 😔 

خیلی صبوری میخواد میدونم خیلی سخته ولی صبور باشین باهاش راه بیاین

از مشاور حتما کمک بگیرین

خیلی صبوری میخواد میدونم خیلی سخته ولی صبور باشین باهاش راه بیاین از مشاور حتما کمک بگیرین

توروخدادخترم ببخشیدمیشه بگی چطووربایدرفتارکنم  میدونم خودتم ناراحت وخسته ای ....ولی بخداثواب داره 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
توروخدادخترم ببخشیدمیشه بگی چطووربایدرفتارکنم  میدونم خودتم ناراحت وخسته ای ....ولی بخداثواب دا ...

فقط باهاش دوست باشین گیر ندید کتک نزنید

ینی کلا باید با بچه همینطور بود ولی خب بچه های بیش فعال صبر و تحمل خیلی زیادی میخواد

بازم با توجه ب رفتازاش از مشاور کمک بگیرین

اره رفتارای باباشم خیلی دخیله ب خاطر شر بودنش خیلی کتک خورده ما میترسیم معتاد اینا بشه ینی داریم ...

برادر منم انقدر کتک میخورد،مامانم خیلی ناآگاه بود یعنی یادمه مامانم می نشست از فضولیاش برای بابام میگفت

بابام هم فقط کتکش میزد،باز مامانم که میرفت جداشون کنه

بابام مامانمو هم کتک میزد

کلا خونمون دیوونه خونه بود،خیلی دوران کودکیمون متشنج بود

دلتنگ آواز قو🦢
برادر منم انقدر کتک میخورد،مامانم خیلی ناآگاه بود یعنی یادمه مامانم می نشست از فضولیاش برای بابام می ...

خدا رو شکر گ الان بهتر شده والا این کلا دوست داره بره سمت کارای خلاف هم خسته شدیم هم خیلی نگرانیم

خیلیم لج بازه از باباش خیلی میترسه ها ولی باز میپیچونه میره سمت کارای خودش اصلا انگار کره نمیشنوه نمیفهمه