2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 120 پست
از این زنا که فقط باید ب💩رینی روشون و سیفون بکشی سرشون تا از این توهم خوب بودن در بیان ... نمیدونم ...

این باید گیر یه آدمی میوفتاد که هر روز برینه به سر و صورتش

واقعا بی لیاقته من از آدمای نمک نشناس بدم میاد

و خدا کنه شوهرش از دست این راحت شه و واقعا طعم خوشبختیو بچشه

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
این باید گیر یه آدمی میوفتاد که هر روز برینه به سر و صورتش واقعا بی لیاقته من از آدمای نمک نشناس بد ...

فقط الان باید خدارو شکر کنه گیر بی ادبایی مثل شما نیوفتاده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا گیر یه بی ادبم میوفتاد زندگیش خیلی بهتر از بودن با تو بود.

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
این باید گیر یه آدمی میوفتاد که هر روز برینه به سر و صورتش واقعا بی لیاقته من از آدمای نمک نشناس بد ...

دقیقااااا 👏👏👌👌👌

اتفاقا همچین افرادی زیاد دیدم ...اتفاقا گیر همچین افرادی هم افتادن بعدش ...توهم زدن که لیاقتمون خیلی بیشتر از اینِ و تصمیم گرفتن جدا بشن و توی ازدواج مجدد بدجور ریدن 😬

و شوهر جدید به صد روش سامورایی کتکشون میزدن و طلاقشون هم نمیدادن‌..‌

ول کنید بابا چرا اینقدر راحت به هم توهین میکنید شما که کامل نمیشناسید طرفتونو .مطمئنا اگه پرده ها برداشته بشه همه مون خیلی کارای کثیفی تو دنیا انجام دادیم که شرممون میاد کسی بفهمه حداقل اینجا بی نام و نشون میشه از ناراحتی ها گفت .تو رو خدا اینهمه دل نشکنید

من شخصیتتو دوس داشتم . کامل موافق نیستم ته دلم 

اما دوس دارم این شخصیتو ، چون هر زنی بااین نوع ویژگی دیدم شوهرش بینهایت عاشقش بوده و هواشو داشته و دوس داشته کنار زنش باشه و براش جذابیتش حفظه

برعکس خیلیا ک آویزن شوهرشونن و شوهرش گریزان از همسرش

من شخصیتتو دوس داشتم . کامل موافق نیستم ته دلم  اما دوس دارم این شخصیتو ، چون هر زنی بااین نوع ...

واقعا نمیدونم ...

اگه من یکم تغییر کنم یا شوهرم تغییر کنه زندگیمون بهم میریزه میترسم ازینکه که حرکتی بزنم 

من شخصیتتو دوس داشتم . کامل موافق نیستم ته دلم  اما دوس دارم این شخصیتو ، چون هر زنی بااین نوع ...

اتفاقا هیچ زنی با همچین شخصیتی زندگی پایدار نداشته ، خود استارتر هم که گفت شوهرش از ترس طلاق و بچشون کاریش نداره وگرنه تا الان سه طلاقه شده بود ...شانس آورده شوهرش فرزند طلاق بود و ترس از فروپاشی زندگی داره...