2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 120 پست
کانادا عزیزم ۳ مرداد میریم شوهرم ۲۹ تیر برمیگرده

قدر همسرتو بدون هر جا هستید همیشه خوشبخت باشید یه زن همیشه به مرد نیاز داره و بالعکس هیچ وقت فکر نکن تنهایی قشنگ تره نه همش افسردگی و بی تکلیفیه .دنیا پر از ادمهای هیولا صفته  قدر همسر خوبتو بدون و کنارش باش موفق باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنگهای شبانه تخفیف های خوبی میزارن ولی کنسرت بلیطش گرونه....کنار دریا ،موتور سواری و دوچرخه سواری من ...

وای شوهرم یه موتور خریده هی میگه بیا سوار شیم😅😅

میشه بپرسم من کجا گفتم میخوام جدا شم؟ گفتم فکرش تو ذهنم بود فقط😐

نوشتی تو فکر اینم که جدا شم ازش 😐😐

بخدا بیماری ...خودتم نمیدونی با خودت چند چندی ...

اگه بفکر جدایی بودی که تصمیمت برای کانادا رفتن رو به عقب مینداختی تا تکلیف خودت رو با مغز پوکت روشن میکردی...

میشه بپرسم چه حسی داشتی که اینو نوشتی؟

بله 

حس اینکه تو زندگی آروم و خوب و حق خودت نمیدونی

مدارت روی خوشی و آرامش نیست 

شاید همیشه سختی کشیدی برای همین هم الان این شرایط برات اکی نیست و حتی به این فکرمیکنی که از همسرت جدا بشی و تنها زندگی کنی در حالی که به گفته خودت زندگیت و همسرت خوبه

و متاسف شدم برای همسرت که با این حجم از خود گذشتگي و صبر نمیتونه زندگی دلخواهش و داشته باشه نه که صد در صد در حد خودش و شبیه بقیه آدم ها 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تو تایپک های قبلیتون، قبلا گفته بودید برا شوهرم غذا درست نمیکنم

درستم کنم، منت میذارم سرش

ایا شما واقعا وجدان دارین؟

بی نهایت ازتون بدم اومد.

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼

من اینقدر دوس دارم با همسرم برسم موتور سواری چند بار خواست بخره نذاتشتم بهش میگفتم نه تو تک چرخ میزنی من پخش اسفالت میشم اون پشت😂😁

آره شبا موتور سواری کیف داره....برو که همسرت خوشحال بشه،برای خودت هم تنوعه.....من کیشو برای زندگی اصلا دوست ندارم ولی چون همسرم علاقه داره و کارش اونجاست چند ساله تحمل میکنم

آره شبا موتور سواری کیف داره....برو که همسرت خوشحال بشه،برای خودت هم تنوعه.....من کیشو برای زندگی اص ...

اره حتما میرم ولی سریع برمیگردم 

دم رفتنی کلی کار داریم تهران که اون نیست من باید انجام بدم

تو تایپک های قبلیتون، قبلا گفته بودید برا شوهرم غذا درست نمیکنم درستم کنم، منت میذارم سرش ایا شما ...

از این زنا که فقط باید ب💩رینی روشون و سیفون بکشی سرشون تا از این توهم خوب بودن در بیان ...

نمیدونم کی به اینا دُم داده ...