2777
2789
عنوان

شوهرم...

3003 بازدید | 120 پست

بچه ها شوهرم من خیلی تلاش میکنه زندگیمون سالم باشه ولی من خیلی خودخواهم و بفکر خودمم فقط نه اینکه اذیتش کنم ولی تو رابطمون فقط حرفای خودمو به کرسی میشونم ولی نه چیزایی که باعث شه اذیت شه، کلا به نظراتش توجهی نمی‌کنم. 

چون تو بچگی مادر پدرش جدا شدن دلش نمیخواد بچمون هم مثل خودش بزرگ شه برای همین اصلا نمیزاره اختلافی بینمون بیوفته ولی من حتی تو فکر این بودم که درآمد و خونه دارم برم جدا شم ازش تنها با بچه زندگی کنم .

منم خیلی دوسش دارم برای همین نمیخوام ازم زده شه ولی بیشتر خودخواهم الان چند وقته رفته کیش برای کار هی به من میگه بیاین من هی فردا پس فردا میکنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میدونی دیگه خواهر چی بگیم ما 

گناه داره اذیتش نکن 

فک میکنی بعد از طلاق چه خبره خوشبخت عالم میشی نه 

هزار تا مشکل جدید میاد سراغت 

به خاطر یچه ات بی خیال خودخواهی شو بچسب به زندگیت ننه

الان کیش ادمو تبخیر میکنه ولی برو

منم برم والا نمیفهمم فرقش چیه چون داریم مهاجرت میکنیم وقت نداریم سریع داره کار و جمع میکنه شب دیر وقت میره سختست میخواد بخوابه والا، میگه بیاین شبا میریم بیرون ولی من میشناسمش میخوابه