2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی هنرآموز کامپیوتر

| مشاهده متن کامل بحث + 3142 بازدید | 27 پست
آره بازم میخوان بنظرم .آزمونشم سخت بود منم توشهری زندگی میکنم همه خرخوووووون.خیلیارو دادم چندبار است ...

سلام عزیزم  شما آزمون آموزگاری رشته کامپیوتر شرکت کردید؟ منم میخوام شرکت کنم  منابعش چیا هست؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  شما آزمون آموزگاری رشته کامپیوتر شرکت کردید؟ منم میخوام شرکت کنم  منابعش چیا ه ...

بزن نت منابعش هست .یاهم دفترچه استخدامی ۱۴۰۲رو دانلود کن داخلش منابع نوشته چیاهستن بعدهم از نت دانلودشون کن

بزن نت منابعش هست .یاهم دفترچه استخدامی ۱۴۰۲رو دانلود کن داخلش منابع نوشته چیاهستن بعدهم از نت دانلو ...

سلام عزیز.خدا بخواد امسال میخام شرکت کنم ولی نمیدونم درسای تخصصی دانشگاهمو باید بخونم یا درسای هنرستان؟نرم افزار خوندم پیوسته. شما درسای تخصصی دانشکاه خوندین؟۱۵سال گدشته هیچی یادم نیست

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
سلام عزیز.خدا بخواد امسال میخام شرکت کنم ولی نمیدونم درسای تخصصی دانشگاهمو باید بخونم یا درسای هنرست ...

من درسای دبیرستان خوندم ولی قبول که نشدم 😅اسم دقیق منبع رو که بنویسی درسای دبیرستانه  تو نت برات میاد دانلود کن 

ولی سوالاش به نظرمن سختتر از دبیرستان بود 

سلام شبت بخیر خوبی‌؟ منم وساه هنر آموزی کامپیوتر شرکت کردم ازمونش ۲۸ اردیبهشته شما ازمون دادی؟ منابعی که گفته بود از همونا سوال اومده بود کتابای هنرستان؟ یا از منابع ارشد سوال داده بودن

سلام عزیزم شما امسالم شرکت کردی؟

من هنراموز کامپیوتر ثبت نام کردم.شما چه منابعی را برا حیطه تخصصی خوندین؟سوالات سال قبل بخش تخصصی رشته خودمون رو داری؟

من نیشابورم؟شما کجا؟

ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام شبت بخیر خوبی‌؟ منم وساه هنر آموزی کامپیوتر شرکت کردم ازمونش ۲۸ اردیبهشته شما ازمون دادی؟ منابع ...

سلام عزیزم 

منم ثبت نام کردم  هنر اموز کامپیوتر نیشابورم 

شما کدوم شهری؟

اینکه منابع تخصصی و اختصاصی و عمومی چیا میخونی؟