2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی هنرآموز کامپیوتر

3142 بازدید | 27 پست

سلام بر نی نی سایتی های گل

من آزمون استخدامی ثبت نام کردم امسال منابع آزمون  تغییر کرده هرچه توی نت اسم منابع رو سرچ میکنم که کتابی یا جزوه ای بگیرم همش انگار اسم کتابهای هنرستان رشته کامپیوتر هست 

کتاباشم از کتابفروشیای شهرمون پرسیدم نداشتن حتی کتاب کمک آموزشیشونم نداشتن نمیدونم از کجا تهیه اشون کنم از روی گوشی هم نمیتونم درس بخونم موقع مدرسه هام نیست که برم درمدرسه از دانش آموزا بگیرم

لطفا هرکی میدونه راهنماییم کنه

اصلا مطمئن هم نیستم همین کتابای دبیرستانو باید بخونم یانه 

خداخیرتون بده هر اطلاعی درمورد منابع دارین بهم بگید ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از همینا قراره بیاد؟ازهمین کتابای دبیرستان؟

من نمیدونم گفتی کتابای هنرستان رو میخوای گفتم پی دی اف دانلود کن باقیشو اطلاع ندارم

می‌روم تا همه‌ی عمر به خود تکیه کنم.
سلام عزیزم خیر قبول نشدم 

ممنون که جواب دادین عزیزم. 

مثل اینکه قبولی هنرآموزی خیییلی سخت تر از آموزگاری هست! 

دور و بر من هرکس آموزگاری شرکت کرد قبول شد رفت... 

حالا ما رشته ی سخت خوندیم ما رو نمیخوان واسه آموزگاری! 

واسه سال دیگه هم میخونید؟ امیدی هست باز بخوان؟ 

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
ممنون که جواب دادین عزیزم.  مثل اینکه قبولی هنرآموزی خیییلی سخت تر از آموزگاری هست!  دور ...

آره بازم میخوان بنظرم .آزمونشم سخت بود منم توشهری زندگی میکنم همه خرخوووووون.خیلیارو دادم چندبار استخدامی شرکت کردن تا بالاخره قبول شدن منم اولین بارم بود بچم هم کوچک بود وقت نکردم درسارو تموم کنم

آره بازم میخوان بنظرم .آزمونشم سخت بود منم توشهری زندگی میکنم همه خرخوووووون.خیلیارو دادم چندبار است ...

آخه من نگاه میکنم مثلا آموزگار یه شهری میخواد ۱۰۰۰ تا! 

دبیر مثلا انگلیسی میخواد ۱۰۰ تا 

بعد هنرآموز یکی اونم مرد! 

منم منابع خریدم بخونم ولی بعد خرید منابع ظرفیت ها رو دیدم خورد تو ذوقم! 

حالا همسرم معتقده آزمون کتبی رو قبول بشو، مصاحبه خدا بزرگه...

حالا منم بچه کوچیک دارم ... مباحث رو هم فراموش کردم چون سالها گذشته... ولی دیگه چون پول به منابع دادم مجبورم بخونم 😂

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
آخه من نگاه میکنم مثلا آموزگار یه شهری میخواد ۱۰۰۰ تا!  دبیر مثلا انگلیسی میخواد ۱۰۰ تا  ...

بخون اگر قسمت تو باشه همون یکی مال تو میشه .آیا برای خداسخته؟باتوکل به خدا آهسته وپیوسته شروع کن 

بخون اگر قسمت تو باشه همون یکی مال تو میشه .آیا برای خداسخته؟باتوکل به خدا آهسته وپیوسته شروع کن&nbs ...

ممنون از قوت قلبت عزیزم🥰 انشالله دوتامون قبول بشیم💗