2777
2789
عنوان

۳۷ هفتم داره تموم میشه چرا زایمان نمیکنم 🥲😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن دختر من۳۷دنیا اومد وزنش کم بود 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
وا برای چی عجله میکنی؟ بذار بچه طفل معصوم قشنگ رشدشو کامل کنه، هیچ چیزی جای رشد رحمی رو نمیگیره

خیلی حالم بده مشکل معده گوارشی کمردرد استفراغ خیلی بدحالم

انت رجائي { 😍🌱 }
خیلی حالم بده مشکل معده گوارشی کمردرد استفراغ خیلی بدحالم

میدونم منم مثل شمام گلوم طعم زهرمار میده..ولی دیگه چاره ای نیس..

من هفته ۳۸ رفتم دکتر گفت عجله نکن بچه تازه داره وزن میگیرن اگر عملت کنم بچه باید بره تو دستگاه..گفت اگه میخوای بچه رو صحیح و سالم بگیری بغلت و بری خونه باید صبر کنی تا دوره ی رشدش تموم بشه

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝