2777
2789
عنوان

حق الناس محسوب میشه

140 بازدید | 13 پست

با بچه هام رفتیم خرید رفتیم نون بگیریم نانوایی  به شلوغ بود صف چند تایی  نونوا گفته بود دیگه کسی از این بعد  نیاد که نمیرسه 

صف سه تایی یکی دو نفر بود من که چند تا می خواستم و سه تا کم بود خواستم برم که ی پیرمرده اومد گفت بچه هات که باهاتن  ۳ تا ۳ تایی بگیر منم صبر کردم خدایی سریع  هم نوبتم شد نون ها رو که گرفتم صدای چند نفر  در اومد که خانم ما منتظر بودیم و.....

منم که  هول  و عصبی شده  بودم سه تا ار نون ها افتاد کف زمین منم که کلافه بودم اون سه تا رو برداشتم گذاشتم رو اون قسمت که نون ها رو سرد می کنن 

گفتم اصلا نخواستم  با اینکه حساب کرده بودم 

جلوتر که رفتم عذاب وجدان گرفتم به ی خانم نیازمند کمک کردم به نیت اونایی که تو صف بودن 

حالا این حق الناس حساب  میشه؟.

خیلی ذهنم رو در گیر کرده

ممنون میشم  نظرتون رو  بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون پیرمرد ه شیطان بوده

البته شیطان انسی

ببین هیچوقت حول نشو 

توی صف صبر کن 

به این فکر کن دیرت شده لابد تو راه قرار بوده اتفاق بدی برات بیفته اون زمانی که اونجا بودی تحت حفاظت بودی 

اینجور فکر کنی توی صف کلافه نمیشی عذاب وجدانم نمیگیری

بنظرم حق الناس بوده ولی چیزی نیس نشه جبران کرد،اگر میشناسیشون سری بعدی دیدی حلالیت بگیر اگر نه رد مظالم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اون پیرمرد ه شیطان بوده البته شیطان انسی ببین هیچوقت حول نشو  توی صف صبر کن  به این فک ...

نه بحث صف نبود نونوا گفته بود کسی تو صف چند  تایی اضافه  نشه دیگه 

نه نمیشناسم کلا بیشتر آنلاین  خرید میکنم

اون پیرمرد ه شیطان بوده البته شیطان انسی ببین هیچوقت حول نشو  توی صف صبر کن  به این فک ...

سه تا از نون ها افتاد که کلا نیاوردم با خودم گذاشتم همون جا که نون ها رو سرد میکنن احساس میکنم چون اونا راضی نبودن اینجوری شد

کلا به حق الناس و دل شکستن و اینا حساسم 

سه تا از نون ها افتاد که کلا نیاوردم با خودم گذاشتم همون جا که نون ها رو سرد میکنن احساس میکنم چون ا ...

استغفار کن

رد مظالم بده 

ادم یه وقت قاطی میکنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️