2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین من بدم ایا؟؟؟

201 بازدید | 19 پست

همسرم نمیزاره از خونه برم بیرون قدم بزنم یکم آروم شم و خوشحال من دوتا بچه دارم یک سال و نیم و چهار سال سنمم کمه بماند که نوجوانی نکردم همش صرف فکر پول پیش وشغل همسر و اجاره خونه گذشت و اینکه خودش هر وقت و هرجا که دلش بخواد می‌ره از استخر و بیلیارد و جنگل گرفته تا دورهمی های دوستانه همه‌ی کارا خونه رو دوش منه همه ی کارای بچه ها حتی اگه تا صبح تب کنن من بیدارم و اون شاید بیدار شده بگه هنوز تب داره ؟دوباره خواب هیچ خرجی هم برام نمیکنه با کلی منت یارانه چهارتامونو میده بهم کلی غر میزنه چی بخر چی نخر و همیشه هم میگه زنای مردم کم خرجن تو خیلی خرج می‌کنی و من فقط سالی یه ضد آفتاب و مانتو شلوار و کفش خریدمه همیشه هم شاکیه که تو بدی و رو اعصاب خودشم که بد دهن تمام عیار همیشه میگه ریدم دهن تو و بابات و اینا بازم اون شاکیه که من بدم حالا همه چی رو تحمل میکنم اون قهر می‌کنه که من بدم الانم میگم چند دیقه برم بیرون بدون بچه ها سرم داد وبیداد می‌کنه که چه خبره همش بیرونی من بچه هارو نگه نمیدارم و فوشششش و رفت بیرون 😪

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من چه گناهی کردم جز اینکه زبون ندارم از خودم دفاع کنم همیشه هرجوری دلش میخواد برخورد می‌کنه😭

از یه جایی شروع کن ،از خودت دفاع کن،بهش مسئولیت بده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از یه جایی شروع کن ،از خودت دفاع کن،بهش مسئولیت بده

اوایل ازدواج دفاع میکردم بی فروش و دعوا ولی کتک می‌خوردم ترجیح دادم باهاش کاری نداشته باشم کتک نخوردم ولی الان خیلی بدتره

بهترین آدم هم کنار آدمایی مثل من و تو پررو میشه و چهل متر زبون در میاره از حق خودت دفاع کن .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
از اول شل گرفتی منم زود ازدواج کردم و ناآگاه و ترس از شوهرم . الان یه کم بهتر شدم اولای ازدواجمون در ...

شل نگرفتم کتک می‌زد منم کلا بی زبونم آنقدر خوش میداد فوشای بد و کتک حتی تو بارداری میزد منو گاهی نفسم بند میومد دیگه باهاش کاری نداشتم ،اصلا حسی ندارم فقط سخت به این زندگی مجبورم 

بهترین آدم هم کنار آدمایی مثل من و تو پررو میشه و چهل متر زبون در میاره از حق خودت دفاع کن .

برا همه چی دستور میده چپ برو فردا میگه راست برو ساعت ده جارو کن ساعت دوازده غذا پس فردا میگه چرا ساعت ده جارو می‌کشی چرا غذا زود آماده کردیم چرا دیر آوردی چرا کوفت چرا درد دیوونم کرده توقع داره همش هم بگم چشم و لال شم حس می‌کنه منو خریده انگار

خب راست میگههههه دیگهههه تو خیلیییییییییییییییییییییی بدی 

واقعا میگم جدی ام تو خیلی بدی 

آدمی که خوب باشه از خودش نمی‌گذره خودشو کم ارزش نمیکنه و هر زوری رو هم تحمل نمیکنه

شل نگرفتم کتک می‌زد منم کلا بی زبونم آنقدر خوش میداد فوشای بد و کتک حتی تو بارداری میزد منو گاهی نفس ...

وای وای  چند سالته عزیزم ؟  میدونم چی میگی حتما از اون شوهرایی هست که نمیشه دو کلوم حرف حساب باهاش زد سریع گارد میگیره و صدا بلند میکنه . بهش بگو زن بد و ولخرج ندیدی کاش قدرتو بدونه  

برا همه چی دستور میده چپ برو فردا میگه راست برو ساعت ده جارو کن ساعت دوازده غذا پس فردا میگه چرا ساع ...

جای خوابمو چند سالی میشه جدا کردم کلا تو اتاق در بسته میخوایم که حس کنم از هوایی که نفس می‌کشه هم من تنفس نکنم تا راحت بخوابم دستشویی و حمام رفتنمم گیر میده زیاد نمون زود بیا بیرون من یه ربعی میرما ولی بازم میگه زود بیا بچه ها اذیتم میکنن باید تو نگه داری مامانشونی کور شب باید نگه داری اینکارارو نکنی پس برو خونه بابات همیشه تحقیر همیشه توهین هر کاری هم بخوام بکنم میخرم می‌کنه توهین می‌کنه همیشه می‌شکنه منو خستمممممم عمیقأ خستممممممم

وای وای  چند سالته عزیزم ؟  میدونم چی میگی حتما از اون شوهرایی هست که نمیشه دو کلوم حرف حس ...

اره فوری گارد میگیره و فحاشی و قاطی می‌کنه و میگه تقصیر توعه،بیست وسه سالمه