یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ده ساله ازدواج کردم یه خونه ازخودمون نداریم تنهاو غریب.همش درحال اسباب کشی.دخالت خانواده شوهر کلافه ام کرده.اینکه همه بادل خوش برن مهمونی وعروسی ولی من باغصه بخواطر کم مویی بپیچونم نرم .مشکلات خانواده گی دیگه ازهمش بدتر..و...
از دیروز تا حالا با تمام وجودم حس میکنم قلب و روحم در عذابه درد میکنه خسته ام واقعا خسته و ناراحتم
از ی طرف این صدا تو مغزم خفه نمیشه یا آهنگ گوش میدم با صدا بلند یا باید بشمرم که صدا کمتر بشنوم
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
با زندگيت اینکارو نکن اونقدری قرار نیست زندگی کنی که اونم برا بقیه به هدر بدی یکم خودتو دوست داشته باش و برا خودت زندگی کن تو مسئول احساسات دیگران نیستی حداقل تو این یک مورد ما هر چقدرم تلاش کنیم هیچوقت نمیتونیم همه رو از خودمون راضی نگه داریم فقط خودتو از خودت راضی نگه دار نزار جوری بشه که وقتی مردی تنها کسایی ک بالا سرت گریه میکنن آرزو ها و خواسته های از دست رفتت باشن!