من یک#زن مسلمان ایرانی هستم که هم#زندگی دارم هم#آزادی اولین کسی که از حقوق من دفاع کرد پیامبرم بود که اجازه ی زنده به گورشدن جنسیتم را نداد وبا دخترش به دنیا ثابت کرد که زن هم باید در اجتماع حضور یابد خدایم مرا مکرم دانسته اگر قرار باشد کسی از حقوق من دفاع کند کسی که به حاملگیه اش از راه فحشا قبل از ازدواج افتخار میکند نیست کسی که از نرسیدن دارو به#زنان ایرانی دفاع میکند حق ندارد از حقوق من دفاع کند من #زن هستم زنی که تنها برای #برهنگیم از من دفاع میشود برای رفع تحریم های داروهایم جنسیت زنانه ی من را فراموش میکنند اینها حق ندارند از حقوق من دفاع کنند کشوری که دو سال است به #زن اجازه ی رانندگی داده است نباید از حقوق #زن دفاع کند کسی که منتقد کشورش را در اسید سوزاند نباید از #آزادی بگوید فردی که در حالیکه همسرش در کنارش نشسته است جنسیت#زن را در مصاحبه ای با خبرنگاران آمریکایی احمق میداند و همسرش را به روسای آمریکایی قرض میدهد نمیتواند از حقوق زنان دفاع کند کشوری که در فروشگاه#دیزین گوف(فروشگاه فروش زنان) روی زنها اتیکت میزند و آنها را پشت ویترین میگذارد و مردها با نگاه کردن به بدنشان آنها را انتخاب میکند حق ندارد از حقوق من دفاع کند من اینکه فرقه ای که هجده نفر از هموطنانم را در یک مراسم عروسی با پیت حلبی جلوی پای عروس سر بریدند تا عروس بله بگوید از حقوقم دفاع کند را ننگ میدانم کسی که به زنان تشکیلاتش اجازه ی انتخاب رنگ روسری هایشان را نمیدهد قدرت باروری را از زنان گرفت فرزندانشان را از آنها گرفت کسی که همه ی زنان تشکیلات را به عقد#مسعود رجوی درآورد حق ندارد از حقوق من دفاع کند کسی که شکنجه هایش در بین داعشی ها هم به قول ما امروزی ها قفل است نباید از #آزادی بگوید من نمیخواهم کسی که ازدواج با پدر مادر عمه عمو خاله دایی پدربزرگ مادربزرگ را حلال میداند از حقوق من دفاع کند من هم زندگی دارم هم آزادی...✌