2777
2789
عنوان

رسم عید قربان برای سبزواریا

356 بازدید | 33 پست

دوستان شوهر خواهرم برای روز عید قربان هیچی برای خواهرم نیوردن حتی ی زنگم بهش نزدن خواهرم عقد سال اولشه بد میگن ما رسم نداریم راست میگن؟؟؟؟

برا عروس ها رسم ندارن برا دختر خودشون دارن مطمئن باش

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا رسم خاصی نیست عید قربان

ولی خب ب رسم ادب باید یا میومدن یا اگه راهشون دور بود زنگ میزدن تبریک و حال احوال

اقلا

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

اگه قرار بود عروس کادو بده چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما سبزوار؟؟؟؟

اره. برا منم همه چی رو میگفتن رسم نداریم سال بعد دختر شون عروس شد همممه رو رسم داشتن

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
واقعأ؟؟؟؟

اره عزیزم

ما خودمون هفته پیش عروسمونو عقد کردیم 

ولی واسه عید قربان هیچ کار خاصی انجام ندادیم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
کلا رسم خاصی نیست عید قربان ولی خب ب رسم ادب باید یا میومدن یا اگه راهشون دور بود زنگ میزدن تبریک و ...

خود پسره ی دست گوسفند با ی جعبه شیرینی آورد خواهرمم پسش داد

اره. برا منم همه چی رو میگفتن رسم نداریم سال بعد دختر شون عروس شد همممه رو رسم داشتن

چه رسمی داشتن واسه دخترشون؟

م جد و ابادمون سبزواری هست یک بار ندیدم رسم خاصی باسه واسه عید قربان

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...