من هر روز قرآن میخونم اگه یه روز نخوندم دلم میگیره
ولی تو نماز خواندن خیلی تنبلم پا میشم نماز بخونم بعد یهویی با خودم میگم ولش بعداً میخونم
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمازاز واجبات هست که خدا فرض کرده میتونی براش برنامه ریزی کنی وبخودت بگی باید طبق برنامه پیش برم،مثلاوقتایی که میری دستشوی حتمابعدش وضوبگیراینجوری همیشه وضوداری ووقتی صدای اذان میادهمزمان آماده نماز شو وسجادتوبندازوبخودت بگو فقط چنددقیقه برای نماز و بعدش وقت برای بقیه کارا دارم وهمینکه اذان تموم شدبلافاصله بخونش
[QUOTE=298603140]خداخودش میگه وچقدازبنده های من بخاطرتنبلی جهنمی میشن تنهانیستی نمازای صبحم که واقعاازهمه مهم تره قضا ...[/QUOTE
من عاشق نمازم یه مدت خوندم وسواس گرفتم هر روز سه چهار بار لباسامو عوض میکردم الآنم میخوام پاشم بخونم یهو بیخیال میشم انگار یکی جلو میگیره🥺
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟