2777
2789
عنوان

کیاباوجودبچه درس خوندن؟؟

141 بازدید | 24 پست

سلام خوشگل خانوما،من دانشگاه سراسری قبول شده بودم سال۹۵بعدبناب دلایلی نشدلیسانسموبگیرم فوق دیپلم شدم حالارشتمم ی رشته ای ک تواین پنج سال فقط ی بارازمون استخدامی بود براش،میخام پیام نورثبتنام کنم علوم تربیتی یاروانشناسی ک اکثراتواستخدامیاهم زیاده ،ی بچه هم دارم،نمیخام برم اریشگری یادبگیرم ک کلیییییی هزینه بایدصرف کنم یاحرفه ای بشم بعدشم چن سالکارکنم تا جابیفتم بینـمردم میگم برم باهزینه کم هم لیسانس میگیرم همم ی وقتی ی جایی اگه ازمون وشرایط کاری بود مدرک دستم باشه نظرشماچیهج۰؟خواهرشوهرم با۳۵سال سن پارسال دبیری قبول شد توازمونا والان رسمی شده منم ب امیدمعلمی میخونم خیلی دوست دارم اخه

قراره بخونم اما میخوام از هرچی میتونم بزنم بیشتر پیش بچه باشم

اونم چون مجبورم...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

اگه حساب میشه، من در ۳۷ سالگی با وجود کار و بچه ، تونستم آیلتس بگیرم 🙂 

راستش به نظر خودم خیلی کار بزرگی کردم😅

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چرا نشه با وجود بچه با بهنرین نمرات درس خوندم فقط باید از ادمای سمی که تورو از هدفت دور میکنن فاصله بگیری 

یه دفترچه یادداشت تهیه کن برای هر روزت برنامه بنویس به برنامه هاتم به چشم فرصت حیاتی نگاه کن موفق میشی

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
اگه حساب میشه، من در ۳۷ سالگی با وجود کار و بچه ، تونستم آیلتس بگیرم 🙂  راستش به نظر خودم خیل ...

بخداک خبییییلی موفقیت بزرگی بدست اوردی تبریک میگم بهت من زبانم زیرررخط فقره هیچی نمیفهمم جز چن تالغت ومعنی

بله چرا نشه با وجود بچه با بهنرین نمرات درس خوندم فقط باید از ادمای سمی که تورو از هدفت دور میکنن فا ...

چقدخوووب تبریک میگم بهت اره من اصولاخیییلی ادمـدمدمی و تنبلبم بیشترافسرده ام اابته انقدبلااومده سرم میخام واقعا ی کاریـکنم ببسوادنباشم

الان ک نه 

اما ۲۶ سال پیش دختر خالم تو شهر غریب ازدواج کرد.دوتا بچه هم داشت  .تحصیلاتش ابتدایی بود .بعد رفت دیپلم گرفت و رفت معلم شد و گواهینامه گرفت و کلا شد ی آدم موفق .هم فکری هم مالی 

بخداک خبییییلی موفقیت بزرگی بدست اوردی تبریک میگم بهت من زبانم زیرررخط فقره هیچی نمیفهمم جز چن تالغت ...

فدای شما عزیزم ، منم شروع که کردم دقیقا همونجوری بودم، یعنی یچیزی در حد رویا بود برام حتی یکم غیرقابل دسترس تر . ولی میشه واقعا اگر بخوای و مدیریت کنی

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

مامانم

بعد از اینکه من بدنیا اومدم رفت دانشگاه برا لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی با اینکه من بچه بودم همش گریه میکردم و غذا نمیخوردم و پیش هیچکس نمیموندم ولی  همیشه هم نمراتش 20 بودن‌ و با استادا کار ترجمه انجام میداد

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
چقدخوووب تبریک میگم بهت اره من اصولاخیییلی ادمـدمدمی و تنبلبم بیشترافسرده ام اابته انقدبلااومده سرم ...

پس قبل اینکه کتاب بزاری جلوت تکلیفتو با خودت مشخص کن 

باید افسردگیتو کمی درمان کنی بعد درسو شروع کنی چون اینطوری بعد ی مدت خسته میشی 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
مامانم بعد از اینکه من بدنیا اومدم رفت دانشگاه برا لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی با اینکه من بچه بو ...

وای چقد خوب بنظرم واقعا علاقه زیادی داشته ب درس خوندن ک اینهمه انگیزه داشته الانـشاغله؟