سلام خوشگل خانوما،من دانشگاه سراسری قبول شده بودم سال۹۵بعدبناب دلایلی نشدلیسانسموبگیرم فوق دیپلم شدم حالارشتمم ی رشته ای ک تواین پنج سال فقط ی بارازمون استخدامی بود براش،میخام پیام نورثبتنام کنم علوم تربیتی یاروانشناسی ک اکثراتواستخدامیاهم زیاده ،ی بچه هم دارم،نمیخام برم اریشگری یادبگیرم ک کلیییییی هزینه بایدصرف کنم یاحرفه ای بشم بعدشم چن سالکارکنم تا جابیفتم بینـمردم میگم برم باهزینه کم هم لیسانس میگیرم همم ی وقتی ی جایی اگه ازمون وشرایط کاری بود مدرک دستم باشه نظرشماچیهج۰؟خواهرشوهرم با۳۵سال سن پارسال دبیری قبول شد توازمونا والان رسمی شده منم ب امیدمعلمی میخونم خیلی دوست دارم اخه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اما ۲۶ سال پیش دختر خالم تو شهر غریب ازدواج کرد.دوتا بچه هم داشت .تحصیلاتش ابتدایی بود .بعد رفت دیپلم گرفت و رفت معلم شد و گواهینامه گرفت و کلا شد ی آدم موفق .هم فکری هم مالی
بعد از اینکه من بدنیا اومدم رفت دانشگاه برا لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی با اینکه من بچه بودم همش گریه میکردم و غذا نمیخوردم و پیش هیچکس نمیموندم ولی همیشه هم نمراتش 20 بودن و با استادا کار ترجمه انجام میداد
«ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️