2777
2789
عنوان

زن داداشم هنو از راه نرسیده خونه جدا میخواد😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 35073 بازدید | 411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چه خبرتونه. اگر توی خاستگاری مطرح شده و در موردش حرف زدن و عروس خانم قبول کرده الان نباید بزنه زیرش . شرایط زندگی ها فرق داره .‌ شاید داماد تو این زندگی مسئول پدرش هست . زمان خاستگاری عروس میتونست قبول نکنه . مثل شروطی که عروس هم می‌تونه بذاره و داماد قبول کنه یا نه 

مامانم گفت اگه میخوان جدا بشن هیچی بهشون نمیدم نه از زمین خبری هست نه از ارثی

ندید!!! والا به ماهم هیچی ندادن ، شوهرم عرضه داره و داره کار میکنه شب و روز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
مامانم گفت اگه میخوان جدا بشن هیچی بهشون نمیدم نه از زمین خبری هست نه از ارثی

شاید رفتار خانواده شما رو دیده و بهتر شناخته بعد پشیمون شده.قبل ازدواج ک آدم شناختی از خانواده طرف نداره....

من بچه کوچیک دارم نمیتونم

ینی اونا هیچ وقت نمیخوان بادار شن که گفتید تا اخر عمر

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    

اینایی ک حق به عروس میدید

میدونید خود من چن تا مورد بود بخاطر همین شرط زندگی در کنار خانواده شوهر رد کردم

لطفا درست نظر بدید حالا اگ داماد یه شرطی رو قبول میکرد بعد میزد زیرش هم باز این نظرات بود

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠