2777
2789
عنوان

زن داداشم هنو از راه نرسیده خونه جدا میخواد😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 35073 بازدید | 411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق ندارع برا خودش زندگی کنه؟

ی چیز دیگه     برادرت میخاد باهاش زندگی کنه ن شما ک تعیین تکلیف کنی چ کسی شاغل باشه چ کسی ن 

خواهشاً اسم بقیه خواهرشوهرا رو خراب نکنید با دخالت های بیجا تو زندگی برادرا😊😊😊

عزیزم اینجا همه طرفدار عروسن، اما در کل هم بعضی جمله هات خیلی بی معنیه، مثل اینکه اگه اینجوری بود ذخترداییم رو می‌گرفتیم اون شاغل بود!!! 

معیار ازدواج داداشت این بوده؟! 

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

ربطی به توافق نداره گاهی ادم میبینه که نمیشه ، من خودمم قرار بود با خانواده شوهرم زندگی کنم ولی بعد از دو سال نامزدی ، فهمیدم ک اخلاق هامون به هم نمیخوره و باهم زندگی کردن باعث از بین رفتن حرمت ها میشه بخاطر همین نرفتم پیششون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

برو رو خودت کار کن

مگه کنیز میخواید بگیرید که تا آخر پیش مادرپدرتون بمونه؟

منت اینکه جای اینکه دختر داییتو بگیرین اونو گرفتین هم سرش نزار ، مجبورتون نکرده بود بیایت بگیرینش؟؟ همون دختر دایی تحفه تون رو میگرفتین

ثالثا زندگی خودشونه بخان میمونن نخوان نه

به شما مربوط نیست اگه خیلی میخوای پدر مادرت تنها نباشن خودت برو پیششون

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....