2777
2789

سه سال و چهار ماهشه ، دو هفته ای هست که میدیدم به اندام تناسلی خودش دست میزنه فکر میکردم توی مرحله کشف اندام تناسلی خودشه خیلی عادی فقط حواسش رو پرت میکردم 

انقدر احمق بودم که فکر نکردم ممکنه بچه طفل معصومم مشکل تنگی مجاری ادراری داشته باشه ، الان هم مسافرتم مامانم بچه رو برد دستشویی اومد گفت چرا ادرارش سه تیکه اومد تازه گفتم نکنه مشکلی باشه از متخصص اورولوژی پرسیدم عکسشو نشونش دادم گفت نیاز به جراحی داره ، فردا می‌خوام ببرمش سونوگرافی ببینم خدای نکرده به کلیه ها و مثانه ش آسیب نرسیده باشه ، انقدر حالم از خودم بده نمی‌دونم چطوری خودمو آروم کنم 

می‌دیدم ادرارش تیزه ولی نفهمیدم  فکر کردم چون پسره طبیعیه چرا نفهمیدم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 

خواهش میکنم براش دعا کنین کلیه و مثانه ش سالم باشه 

اگه تجربه دارید لطفاً یه کم باهام حرف بزنید 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خداپسرمنم ۳سالشه دائم هی دست میزنه

من الان ازکجابفهمم مشکل داره یانه؟

پسرتون چه علایمی داشت؟

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
دختر منم یکسره عفونت و افزایش جداره مثانه داره دو ساله درگیر دکتر و دوام 

از کی فهمیدی ضخامت پیدا کرده مثانه ش ؟ خیلی میترسم دیر شده باشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
علایمش چیه تو رو خدا به منم بگین پسر منم دست میزنه به آلت تناسلیش 

منم استرس گرفتم پسرمن دوماهی میشه که دست میزنه😔

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
وای خداپسرمنم ۳سالشه دائم هی دست میزنه من الان ازکجابفهمم مشکل داره یانه؟ پسرتون چه علایمی داشت؟

الان که خوابه برو نوک اندام تناسلیش رو با دست باز کن عکس بگیر واسه یه متخصص اورولوژی بفرست اگه میخوای اینجا هم میتونی بفرستی 

ادرارش تیکه تیکه میاد ؟ یا اخراش قطره قطره میاد ؟ 

ادرارش تیزه و شتاب داره ؟

وقتی میشینه روی سنگ توالت ادرارش به بیرون سنگ پرت میشه ؟ اگه آره حتما ببرش ویزیت بشه 

پسر منم ادرارش جهش داشت بردیم دکتر اورولوژی گفت تنگی مجاری ادرار داره با یه عمل سرپایی خوب شد

میشه بگی از وقتی که مشکلش شروع شد تا زمانی که فهمیدی و درمان شد چقدر طول کشید ؟ من فقط میترسم دیر شده باشه 

انشالله که نه تنها کلیه و مثانش اسیب ندیده بلکه مشکلش خیلی ساده حل بشه عزیزم  و این که خودتو م ...

ممنونم از همدلیت 

توی نت نوشته بچه ها به این درد عادت میکنن و فکر میکنن ماهیت ادرار کردن دردناکه 😭 خیلی ناراحتم که بچه درد می‌کشیده ولی نمی‌فهمیده این درد نباید باشه تا بهم بگه 

شما بچه هاتونو میبرید چکاپ سلامت بشه اندام تناسلیش رو هم چک میکنن ؟