2777
2789
عنوان

جلو خانواده همسر چقدر راحتین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست
اخه اونا همه کار میکنن منم زانوهام اب اورد کلا پاهام درازز

مگه چند سالته؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اونا همه کار میکنن منم زانوهام اب اورد کلا پاهام درازز

توی خونه مادرشوهرت خواهرشوهرات ،خونه باباشون اومدن و راحتن و میتونن دراز بکشن ولی به شما گفتن باید یا عذر خواهی کنی و بری اتاق دیگه در حد چند دقیقه یا اینکه اصلا دراز نکشی . جلوی برادرشوهر که اصلا درست نیست .

ببین چقدر کارت در نظرشون بد بوده که بهت گفتن دراز نکش . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
اوتا همش ولو هستن فقط ب من گیر میدن

اونا خواهر برادرن ومحرم هستن 

شماهم تو چاردیواری خودت هرجور دوست داری بشین و  ولو باش 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
۳۶

بخدا فکر کردم 16 یا 17 سالته 

توی خونه مادرشوهرت خواهرشوهرات ،خونه باباشون اومدن و راحتن و میتونن دراز بکشن ولی به شما گفتن باید ی ...

نگا اخه فقط ب من گیر میدن همه شون دراز میکشن پا دراز میکنن اگ زشته اونا هم باید ب من احترام بزارن اما ... فقط با من با لحن دعوا صحبت میکنه جواب سلام نمید میگ همش خودتو ولو میکنی و... 

خخ ن بابا دوتا بچه ۱۲ ساله دارم

احترام خودتو نگهدار واجازه نده کسی بهت تذکر بده بخصوص در مورد نشست وبرخاستت 

الان مثلا تو الگوی بچه هاتی واونا باید ازت یاد بگیرن 

اونا خواهر برادرن ومحرم هستن  شماهم تو چاردیواری خودت هرجور دوست داری بشین و  ولو باش&nbs ...

مشکلش محرم نا محرم نیس میگ ققط دراز نکش درک نمیکن حتما نمیتونم دیگ اگ نرمم ناراحت میشن میگن بیاحترامی کرد هر چی خواهر شوهرامم فهمیده اند مادرشوهرم ...

احترام خودتو نگهدار واجازه نده کسی بهت تذکر بده بخصوص در مورد نشست وبرخاستت  الان مثلا تو الگو ...

چکار کنم واقعا نمیتونم تحمل کنم نمیتونم بشینم امروز خواهر شوهرم میگفت ارتروز گردن داری باید برم چکاپ

نگا اخه فقط ب من گیر میدن همه شون دراز میکشن پا دراز میکنن اگ زشته اونا هم باید ب من احترام بزارن ام ...

گفتم که اونا خونه باباشون دراز میکشن .برادرشوهرای شما براشون میشن برادر و محرم . 

آخه خیلی زشته با دو تا بچه جلوی برادرشوهراتونم دراز بکشید 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
مشکلش محرم نا محرم نیس میگ ققط دراز نکش درک نمیکن حتما نمیتونم دیگ اگ نرمم ناراحت میشن میگن بیاحترام ...

منم بدم میاد کسی تو جمع دراز بکشه