2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم عوض شده

581 بازدید | 12 پست

قبلا خیلی خوب بودیم ولی چون با خانواده شوهرم زندگیم میکنیم تحت تاثیر حرفاشون قرار گرفته بخدا خیلی ناراحتم خیلی سرد شده با کلی سختی بهم دیگه رسیدیم خیلی همو دوست داشتیم یکیش مثلا دنبالچم در رفته رفتم جا انداختم ولی گفتن باید ی هفته استراحت کنم خودشون ک نگه نداشتن اومدم خونه مامانم مامام ازم مراقبت کنه ولی انقد عصبین ک چرا رفته بیاد ناهار بزاره حداقل نمیدونم خیلی چیزا پشتم گفتن شوهرم میگه کم مونده خفه شم تو یا بیا یا بمون خونه مامانت منم کلا میرم میگه پشتت ی عالمه حرف میگن من اعصابم نمیکشه میگه تو چرا باید اینجوری باشی تا بهت حرف بگن مسخرت میکنن از ایندم نگرانم چرا هیچکی مریض نمیشه تو ضعیفی ، این حرفارو خانوادش گوششو پر کرده میگم تحت تاثیر حرفاشون قرار نگیر میگه من چشام میبینه دیگه راست میگن سخته با اونا واقعا موندم چیکار کنم شرایط مستقل شدن هم نداریم منم اخلاقم خیلی رو راستم صادقم دروغ و سیاست فتنه دو رویی هیچی ندارم واقعا دلم صافه از من تا حالا بدی ندیدن ولی خیلی گیر میدن بهم واسه همه چیم ایراد میگیرن شوهرمم رفته رفته از من دور میشه دلم میسوزه واقعا قبلا خیلی خوب بودیم میمردیم واسه هم ، اخه چیکار کنم نمیخام زندگیم خراب شه چجوری باهاشون رفتار کنم موندممم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خیلی عوضیه که میزاره پشتت حرف بزنن کسیو ک بخوای ازته قلبت نمیزاری پشتش جیک بزنن چه برسه مریضم شده باشه خیلی سیبزمینی عه

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
اره ۴ ماهه ازدواج کردیم دو ساله هم عقد

منم دوره عقدم خونه مادرشوهرم موندم حالا بگذریم اونا اینجوری نبودا من تا ظهر میخوابیدم مادرشوهرم خودش همه کارارو میکرد ولی در اخر مادر پسره خیلی جاها به نظرم شوهرتو راضی کن وامی چیزی بگیرین جدا شین از خانواده چون بخوای نخوای اختلاف پیش میاد واقعا دوره مزخرفیه اگه نمیخوای زندگیت خراب شه باید از خانواده جداشید رفته رفاه همه چی خوب میشه 

منم دوره عقدم خونه مادرشوهرم موندم حالا بگذریم اونا اینجوری نبودا من تا ظهر میخوابیدم مادرشوهرم خودش ...

شوهرم وقتی راضی میشه ک خانوادش راضی باشن همه منو تعریف کنن ک اونم نمیشه راضیشون کرد راضی نمیشن ازم

شوهرم وقتی راضی میشه ک خانوادش راضی باشن همه منو تعریف کنن ک اونم نمیشه راضیشون کرد راضی نمیشن ازم

عزیزم تو مجبور نیستی خانوادشو راضی نگه داری که تو با شوهرت صحبت کن سفتو سخت بگیر من تو این شرایط بودم تا وقتی نرفتیم خونه خودمون همه چی روز به روز داشت بدتر میشد