2777
2789
چی کار کردین خوب شدین ببخشید موقع ادرار سوزش نداشتین این داره گریه میکنه از درد

سوزش چیه آتیش میگرفتم.پمادهارو سروقت زدم و قرصشم خوردم و خودم رو تند تند خشک میکردم کار خاصی نکردم سر دو هفته تموم شد

.                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پیش پزشکش بودم گفت۹۰ درصد دارن اما خاموشه اما خواهرم از لحاظ سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده حالا ...

اره تقریبا همه مون ویروسشو داریم. منم دارم چون همسرم گاهی تبخال لب داره. ولی هنوز برام فعال نشده تاحالا

عزیزم من حتما نمیگم ک این خانوم از راه رابطه گرفته  ولی این ویروس ها اسمشون مقاربتیه  یع ...

خب قشنگترش این بود میگفتین که احتمالا از همسرش گرفته.آخه با کی خوابیده دور از جون خواهر اسی انگار تعدد .....داره و اینکارس

.                                       
اون hpv هست این هرپس ویروس. تبخال با زگیل فرق داره. تازه اچ پی وی هم از طریق رابطه جنسی نیست فقط. مط ...

دیگه از چه راههاییه hPV?

ولی یکی داشت میگفت تحقیق کرده فقط از رابطه جنسیه