2777
2789
تبخال تناسلی، یک عفونت شایع مقاربتی است که توسط ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) ایجاد می‌شود. تماس جنسی اول ...

اولین راه!! چندتا راه دیگه هم داره مثل خوردن مواد غذایی دهنی فرد مبتلا به ویروس. زشته انقدر اصرار نکن به جاش درست مطالعه کن 

اشتباه کردی دیگه. عنبرنسارا موقتی ممکنه علایم رو کم کنت ولی هم عفونت رو مزمن میکنه هم در طولانی مدت ...

مرسی برای کاهش درد چی کار کنه شیاف بزنه چون تو داروهاش مسکن نیس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبخال تناسلی، یک عفونت شایع مقاربتی است که توسط ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) ایجاد می‌شود. تماس جنسی اول ...

اون نوع ۲ هست که از طریق ترشح هات طرف مقابل میگیری خدا لعنت کنه مقاله های مضخرفه گوگل رو

نمیفهمه که. یه چیزی گفته حالا تا صبح میخواد اسمون ریسمون ببافه که درسته 😃

آخه منم دو ماه پیش گرفتم.دکترم گفت مثل تبخال لبه.مگه تبخال لب با بوسیدنِ فقط؟اینم همونه.فقط جاش فرق داره.دو تا پماد داد و یه قرص.دو هفته بعد رفتم گفت تموم شده.بهمین راحتی

.                                       
اون نوع ۲ هست که از طریق ترشح هات طرف مقابل میگیری خدا لعنت کنه مقاله های مضخرفه گوگل رو

عزیزم من حتما نمیگم ک این خانوم از راه رابطه گرفته 

ولی این ویروس ها اسمشون مقاربتیه 

یعنی اولین راش رابطس دومینشم خوردن بزاق فرد مبتلا به طرف مقابل 

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
نمیفهمه که. یه چیزی گفته حالا تا صبح میخواد اسمون ریسمون ببافه که درسته 😃

من خودم پیش پزشکش بودم گفت۹۰ درصد دارن اما خاموشه اما خواهرم از لحاظ سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده حالا فعال شده چون واقعا هرسری سرماخوردگی کوچیکش ۱ماه طول میکشه هرچقدرم بهش میگیم بزس به خودت میندازه پشت گوش

آخه منم دو ماه پیش گرفتم.دکترم گفت مثل تبخال لبه.مگه تبخال لب با بوسیدنِ فقط؟اینم همونه.فقط جاش فرق ...

دقیقا همینه. هرپسه دیگه. ممکنه تو بچگی دهنی یه بچه دیگه رو بخوری یا به لیوانش دهن بزنی منتقل بشه و نهفته بمونه تا وقتی سیستم ایمنیت بیاد پایین‌. محل بروزشم یا روی لبه یا واژن

اسی غیر از داروهاش که برای من پماد واژینال بود و پماد بیرونی و یه آنتی بیوتیک.دکترم گفت لباس زیر و شلوار نپوش دامن بپوش.خودت رو هر سری خشک کن.به هیچ عنوان هم مواد شوینده بهش نزن.در حمام کف شامپو و صابون بهش نرسه

.                                       
آخه منم دو ماه پیش گرفتم.دکترم گفت مثل تبخال لبه.مگه تبخال لب با بوسیدنِ فقط؟اینم همونه.فقط جاش فرق ...

چی کار کردین خوب شدین ببخشید موقع ادرار سوزش نداشتین این داره گریه میکنه از درد