2777
2789
عنوان

میشه خانمها بیایید

176 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان من

ما خونمونم ساختش تقریبا تموم شده فقط یکم خرده کاری داره تا بتونیم ساکن بشیم الان بخاطر نداشتن هزینه خرده کاری چند ماه هست نمیتونیم تکمیلش کنیم و هیچ حمایتی نداریم و از طرفی خونه پدرم هستیم من و دوتا بچم، شوهرمم خونه پدر خودش ، نمیتونیم با هم باشیم واقعا کلافم اگر ممکنه نفری یه صلوات بفرستین تا خونمون تکمیل بشه کنار هم باشیم.... منم براتون دعا میکنم ان شاءالله به خواسته هاتون برسید

برید تو خونه تون مستقر بشید.

بعد کم کم خورده ریزها رو تکمیل می کنید.

مثلا ما خودمون وقتی خونه رو بازسازی کردیم دیگه پولمون به خرید«در», نرسید...

فکر کن حمام در نداشت...پرده حمام زده بودیم.

بعد همه چی درست شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید تو خونه تون مستقر بشید. بعد کم کم خورده ریزها رو تکمیل می کنید. مثلا ما خودمون وقتی خونه رو ب ...

حیاطش کلی خاکریزی میخاذ تا صاف بشه اگرم نشد میرم اما بدون سرویس و کولر نمیشه من الان مشکلم این دوتاست بقیه ش بعدنم شد اشکال نداره

حیاط مهم نیست. از کسی پول قرض کنید سرویس راه بندازین. مامانت بنده ی خدا حتما اذیته. ما هم پول ندا ...

دیگه جای قسط و قرض نداریم کلا با وامو قرض ساختیمش فک کنم رفتیم توش چیزی نمونه حتی بخوریم ...عزیزم دعا کن برام شرایطم سختهههه

درجه دو بزن. ما هم سرامیک هال درجه دو زدیم. الان واقعا جنس خیلی گرونه.سخته.

کاشی سرامیک سنگ توالت شیرالات خریدیم اما هزینه کارگرش نداریم... کارمون با ده تومن شاید راه بیفته اما نیسسست

کاشی سرامیک سنگ توالت شیرالات خریدیم اما هزینه کارگرش نداریم... کارمون با ده تومن شاید راه بیفته اما ...

خیلی از کارهای فنی خونه رو همسرم خودش انجام داد.

مثل نصب شیرالات و فلاش تانک.

و ایزوگام کف توالت حمام