انشالله به حقانیت امام زمان ع خدا شفاتون بده و مشکلاتتون رو حل کنه... ما از کجا میدونیم شاید یک روزی بفهمید که همه این سختی هایی که کشیدید خیلی بنفعتون بوده... برای من بارها این اتفاق افتاده که بعدا حکمتشونو فهمیدم...
فکر میکنم الان بهترین کاری که میتونید در حق خواهرتون بکنید اینه که براشون فاتحه و زیارت عاشورا و قرآن بخونید تا در اون دنیا روحشون در آرامش باشه، مطمعن باشید الان کاملا نسبت به وضعیت شما آگاهی داره و میدونه چه سختی هایی کشیدید و بهتون حق میده که نتونستید برید دیدنش
در مورد شهدا و ائمه هم بنظرم از ته قلبتون باهاشون درد و دل کنید بگید براتون برادری کنن فکر کنن خواهر خودشونه... براشون قرآن و دعا بخونید اینطوری هم آرامش خودتون بیشتر میشه هم اون هارو خوشحال میکنید
و همچنین توی قنوت های نماز هاتون هم با خدا درد و دل کنید همه چیز رو بسپارید به دست خودش بگید از من هیچ کاری ساخته نیست خودت به بهترین شکل درست کن کارامو
خدا خیلی بزرگه مطمعن باش وقتی از ته قلب بهش بگیم خدایا فقط از خودت کمک میخوام حاجاتمونو میده خودش گفته توی سوره حمد که ما بگیم ایاک نعبد و ایاک نستعین فقط تورا میپرستیم و فقط ازتو کمک میخواهیم
او خدای غیر ممکن هاست در حالی که ما برای ممکن ها گریه میکنیم