2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32758 بازدید | 574 پست
۳۲ سالمه مجرد و بیکارمم😭 خدا کنه امشب خدا ب حرمت این شهید ی نگاهی هم ب من بکنه!!😭 ب خدا دیگه ...

عزیزم انشالله با مناسب ترین مرد ازدواج کنین و خوشبخت بشین  

ایشون خیلی حاجت میدن من خیلی شنیدم دخترا برای ازدواجشونم حاجت گرفتن از ته دلتون بهشون متوسل بشید و چیزی نذرشون کنین انشالله که کمکتون میکنن

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
نه عزیزم از راه دورم میتونین متوسل بشی اونا صدای مارو میشنون هرجا که باشیم     تا حد توان ...

یه حاجت خیلی خیلی خیلی واجب دارم. 

میشه سر مزارشون رفتید منم دعا کنید. بلکه شفاعت منو پیش خدا کردن ک خدا حاجتمو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حاجت خیلی خیلی خیلی واجب دارم.  میشه سر مزارشون رفتید منم دعا کنید. بلکه شفاعت منو پیش خدا ...

عزیزم من شنبه رفتم سر مزارشون معلوم نیست دیگه کی برم خودتون اگه میتونید بهشون متوسل بشید و چیزی نذرشون کنید انشالله حاجتروا بشید  

عزیزم من درخواست دوستی دادم بهت لطفا قبول کن اسممو بگم رفتی برام دعا کنی💚💚💚

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
سلام عزیزم خوبی گلم  ببخشید رفتید سونو ؟

سلام عزیزم

ممنونم،شما خوبی،دختر گلت خوبه

خداشاهده همین الان داشتم به نیت سلامتی و شفای صنم عزیز ذکر میگفتم،الهی به زودیه زود سلامتیشو بدست بیاره

بله عزیزم،رفتم سونو،شکر خدا با دعای شما همه چیز خوب بود

خیلی ممنونم که بیادم بودی❤️❤️❤️

التماس دعا🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
سلام عزیزم ممنونم،شما خوبی،دختر گلت خوبه خداشاهده همین الان داشتم به نیت سلامتی و شفای صنم عزیز ذک ...

الهی من فدات بشم مادر مهربون 

همیشه بیادتون هستم هر روز شما مادر گل ونی نی های عزیزتو دعا میکنم جانم 

یعنی مادر و پررتون رفتن سر مزار شهید غفوری دعا کردن

و نامه رو هم سر مزار همین شهید به دستشون دادن؟

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

الهی من فدات بشم مادر مهربون  همیشه بیادتون هستم هر روز شما مادر گل ونی نی های عزیزتو دعا میکن ...

خدا نکنه عزیزدلم

قربونت برم

فدای محبتت،خدا خیرت بده،خیلی لطف میکنی

منو مامانمم هر روز صنم جانو دعا میکنیم و برای شفلش ذکر میگیم

امید به خدا،الهی خدا صدامونو بشنوه و دلتو شاد کنه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
ممنونم ولی آبجی شرایطم سخت شده خیلی من از بچگی خیلی سختی کشیدم زندگی اولم با جدایی تموم شد و همسر ...

انشالله به حقانیت امام زمان ع خدا شفاتون بده و مشکلاتتون رو حل کنه... ما از کجا میدونیم شاید یک روزی بفهمید که همه این سختی هایی که کشیدید خیلی بنفعتون بوده... برای من بارها این اتفاق افتاده که بعدا حکمتشونو فهمیدم... 

فکر میکنم الان بهترین کاری که میتونید در حق خواهرتون بکنید اینه که براشون فاتحه و زیارت عاشورا و قرآن بخونید تا در اون دنیا روحشون در آرامش باشه، مطمعن باشید الان کاملا نسبت به وضعیت شما آگاهی داره و میدونه چه سختی هایی کشیدید و بهتون حق میده که نتونستید برید دیدنش

در مورد شهدا و ائمه هم بنظرم از ته قلبتون باهاشون درد و دل کنید بگید براتون برادری کنن فکر کنن خواهر خودشونه... براشون قرآن و دعا بخونید اینطوری هم آرامش خودتون بیشتر میشه هم اون هارو خوشحال میکنید

و همچنین توی قنوت های نماز هاتون هم با خدا درد و دل کنید همه چیز رو بسپارید به دست خودش بگید از من هیچ کاری ساخته نیست خودت به بهترین شکل درست کن کارامو

خدا خیلی بزرگه مطمعن باش وقتی از ته قلب بهش بگیم خدایا فقط از خودت کمک میخوام حاجاتمونو میده خودش گفته توی سوره حمد که ما بگیم ایاک نعبد و ایاک نستعین فقط تورا میپرستیم و فقط ازتو کمک میخواهیم 

او خدای غیر ممکن هاست در حالی که ما برای ممکن ها گریه میکنیم

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
عزیزم من درخواست دوستی دادم بهت لطفا قبول کن اسممو بگم رفتی برام دعا کنی💚💚💚

عزیزم من شنبه رفتم اونجا معلوم نیست دیگه کی برم انشالله به ابروی همین شهید هرچی ازش میخواین بهتون بده😘

سلام عزیزم ممنونم،شما خوبی،دختر گلت خوبه خداشاهده همین الان داشتم به نیت سلامتی و شفای صنم عزیز ذک ...

وااای عزیزم خداروشکر دیدی گفتم نگران نباش انشالله به سلامتی بغلشون بگیری😍

یعنی مادر و پررتون رفتن سر مزار شهید غفوری دعا کردن و نامه رو هم سر مزار همین شهید به دستشون دادن؟

بله