2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32766 بازدید | 574 پست
ممنونم از لطفتون     شرمنده چون اینجا این خاطرمو و شهرمو گفتم میترسم اشنا منو بشناسه نمی ...

خواهش میکنم

باشه حتما عزیزم

الهی همه چیز همونجوری که دلت میخواد پیش بره و حاجت روا بشی

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
خواهش میکنم باشه حتما عزیزم الهی همه چیز همونجوری که دلت میخواد پیش بره و حاجت روا بشی

خیلی ممنونم امیدوارم  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله     برم پیداشون کنم بخونم معجزات شهدارو بلکه منم بتونم به یکیشون خودمو نزدیک کنم

من رفیق شهیدم حمید سیاه کالی مرادی هست کتاب یادت باشه رو بخون زندگی عاشقانه داداش حمیده با همسر نازش خیلی عالیه .ببین عضو اعجاز شو تو روبیکا وشاد وایتا کانال داره بزن میاره بالا بخدا کانالش دگرگون می‌کنه آدمو از شهید وشیطان واین دنیا ونامحرم و هر چیزی فکر کنی گفته آقای فیضی خودش قبلا اهل گناه بوده ولی یه مدته توبه کرده و باید ببینی خدا چه علم منطقی بهش داده وداره کمک می‌کنه بقیه راه درست رو برن به من خیییلی کمک کرد

فدای محبت دوست عزیز  استرس نداشته باش  با نی نی هات صحبت کن اروم میشی مطمئنم همه چی اونج ...

قربونت برم

الهی امین

انشاءالله همینجوری که میگی بشه

توکل بخدا

ممنونم

من رفیق شهیدم حمید سیاه کالی مرادی هست کتاب یادت باشه رو بخون زندگی عاشقانه داداش حمیده با همسر نازش ...

عزیزم شما که به این شهید عزیز انقدر اعتقاد داری و قلبا بهش نزدیکی میشه برام ازش به نیت امضام حاجتمو بخوای؟

اسمم انیتاست

بخدا خیلی محتاج دعام

واقعا حالم این روزا خوب نیست

ازشون بخواه برام از خدا معجزه بخواد

الهی هیچوقت تو زندگی مشکلی نداشته باشی

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من رفیق شهیدم حمید سیاه کالی مرادی هست کتاب یادت باشه رو بخون زندگی عاشقانه داداش حمیده با همسر نازش ...

مرسی که به من معرفیشون کردین حتما کتابشونو میخونم  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
عزیزم شما که به این شهید عزیز انقدر اعتقاد داری و قلبا بهش نزدیکی میشه برام ازش به نیت امضام حاجتمو ...

باشه فدات من برات دعا میکنم ولی خودت هم به شهید نوید صفری متوسل شود بزن گوگل میاره بالا براش چله زیارت عاشورا بخون ببین چی گفته خود شهید 

چرا عزیزم تو تو هفته میرم چون خودمم یه حاجتی دارم که فقط معجزه میتونه حلش کنه😢

شمارو به سید الشهدا قسم 

دعا کنید برای همسرم کارش رونق بگیره بتونه خونه بخره 

میشه درخواستمو قبول کنی 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

منم کتابشوخوندم به حرات میگم قشنگترین بودبرام به رفیق شهیدت سلام برسون اسم کانال ایتاروهم دقیق بهم میگی ممنون

منم یه کانال دارم تو ایتا به خانمه هست از کرمان بعد نذر میکنن برای شهید مغفوری و حاجت میگیرن یا کتابچه ها ده هزاری میبره سر قبر این شهید 

یا چادروقران رنگی هست اونا بین اعضا کانال قرعه کشی میکنه و میده 

خیلیا مینویسن از حاجت رواییشون

عبدالمهدی مغفوری

میشه برای حاجات من هم دعا کنید چند سال هست که منتظرم بر آورده بشن 

من خیلی شهدا را دوست دارم وقتی باهاشون درد و دل می کنی سبک میشی

ای شهید بزرگوار مددی بفرما خیلی ها چشمشون به شما مقربان درگاه خدا هست 

ما رو دست خالی نزار 

استارتر رفتی سر خاک این شهید عزیز 

دعا کن گمشده ما پیدا شه صحیح و سالم برگرده 

خواهش میکنم عزیزم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413