2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32758 بازدید | 574 پست
عزیزم میشه برا فروش فوری و خوب خونه ما هم دعا کنید و به شهدا هم توسل کنید . ممنون میشم

تازمان فروش روزی ۴۰بار ایه ۵۹سوره مبارکه انعام رو تلاوت کنید 

شاید یسریامون بچه های ناخواسته خدائیم :(

محتاج دعا استارتر عزیزم

امضام  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهراا برای هیچکدوم از اونایی که نامه میزدن و تهران رفتن این نامه نیومده بود و از بین اونا فقط بابای ...

ادرس اون شهیدو بده ماهم بریم پیشش 🙂

چرا عزیزم تو تو هفته میرم چون خودمم یه حاجتی دارم که فقط معجزه میتونه حلش کنه😢

میشه اگه رفتی برای منم دعا کنی😓😓😓😓😓لطفااا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عزیزم میشه اسمتونو بگین که یادداشت کنم

مريم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مريم 

استارتر براي خلاص شدن من از شر يك نفر هم دعا كن امشب موقع گرفتاريم ياد شهيد افتادم 

اميدوارم رها بشم از اين شري ك سالهاست افتاده تو زندگيم برام دعا كنيد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

سلام عزیزم من الان تاپیکتو دیدم خواهش میکنم اسممو یادداشت کن یادت نره اسمم نسرین بیماری گرفتم که تو‌پزشکی درمان نداره و فقط از خدا شفامو میخوام لطفا سر مزار شهید مغفوری بگو دعام کنن تا این بیماری از بدنم ریشه کن بشه معجزه بشه و شفا بگیرم کامل خیلی محتاجم به دعا 😔😔

واسه ازدواج خواهرمو خودمم دعا کن لطفا 

ادرس اون شهیدو بده ماهم بریم پیشش 🙂

نوشتم عزیزم شهید عبدالمهدی مغفوری گلزار شهدای کرمان

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
سلام عزیزم من الان تاپیکتو دیدم خواهش میکنم اسممو یادداشت کن یادت نره اسمم نسرین بیماری گرفتم که تو‌ ...

عزیزم انشالله خدا به خودتون و خواهرتون سلامتی بده   

من عصری رفتم پیششون معلوم نیست دیگه کی برم سر مزارشون . شهدا زنده ان خودتون بهشون متوسل بشین و از ته باهاشون صحبت کنید و تاحد توانتون براشون نذر یا خیرات کنین انشالله که حاجتتون رو میدن

استارتر براي خلاص شدن من از شر يك نفر هم دعا كن امشب موقع گرفتاريم ياد شهيد افتادم  اميدوارم ر ...

سلام عزیزم من عصری رفتم سر مزارشون خیلیم شلوغ بود دیگه معلوم نیست کی برم اونجا

خودتون از ته دل بهشون متوسل بشید و براشون نذر کنین شهدا زنده هستن صداتونو میشنون انشالله به حاجاتتون میرسین  

میشه اگه رفتی برای منم دعا کنی😓😓😓😓😓لطفااا

عزیزم من عصری رفتم برای دوستانی که تو تاپیک بودم تاجایی که تونستم دعا کنم ولی خیلی شلوغ بود نتونستم دونه دونه اسم ببرم  

خودتون از ته دلتون متوسل بشید شهدا زنده هستن و صداتونو میشنون انشالله حاجاتتون رو میدن  

سلام عزیزم من عصری رفتم سر مزارشون خیلیم شلوغ بود دیگه معلوم نیست کی برم اونجا خودتون از ته دل بهشو ...

سلام باشه ممنونم