2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32794 بازدید | 574 پست
چندماهته عزیزم؟

دو ماهم تازه تموم شده

خواهش میکنم رفتی سر مزار شهید برام دعا کن،واقعا تو شرایط سخت و پر استرسی هستم

ازش برام بخواه که ایندفعه بچه هام سالم و صالح بیان بغلم و زایمان و بارداری راحتی داشته باشم

برام دعا کن دیگه دلشکسته و سرشکسته نشم

الهی خیر ببینی

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
اره به خدا من اون موقعا بچه بودم خیلی یادم نیست. ولی یه مشکل بزرگی دارم مامانم گفت میبرمت سر مزار شه ...

براي يك نفر هم ك در شرايط كاري پدر شما هست دعا كن ابروش در خطر هست و تعليق از كار شده ازم خاست براش نذر كنم 

و چقد عجيب ك شبيه همين اتفاق بود 

هر چي ب نيتت شد ك از عهدش بر بياد نذر كن از طرف من 

ممنون 

براي شفاي اعضاي خانواده من سه تا شون درگير بيماري بدي هستن دعا كن همين الان نذر كردم ب نيتشون ك انشاءالله زودتر شفا بگيرن و خوب بشن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم تو تو هفته میرم چون خودمم یه حاجتی دارم که فقط معجزه میتونه حلش کنه😢

توروخداهروقت رفتی سرمزار ایشون،برامنم دعاکن بدجور مشکلات بهم فشارآورده😔😔😔😔

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
من کرمانی ام شهید مغفوری شهید علی ماهانی و شهید سلیمانی و شهید یوسف الهی واقعا حاجت میدن

واقعاااا؟  

شهید ماهانی و یوسف الهی هم تو همون گلزار شهدای کرمانن ؟

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
شهید مغفوری واسه ازدواج مجردا هم خیلی مجربه.این شهید  خیلی روی حق الناس حساس بودن و موقعی توی ق ...

اره منم شنیدم خیلی دخترای مجرد میرن اونجا حاجت میگیرن

دو ماهم تازه تموم شده خواهش میکنم رفتی سر مزار شهید برام دعا کن،واقعا تو شرایط سخت و پر استرسی هستم ...

قرونت برم من حتمااااا دعات میکنم اگه لیاقت داشته باشم  

اینقدرم استرس و نگرانی نداشته باشه مطمئن باش به سلامتی بغلشون میکنی استرس فقط باعث ضعیف شدن بدن میشه

@دلبر555  

@fatti900  

عزیزای دلم اینجا کاربرا گفتن این شهید عزیزمون که اسم مبارکشون شهید عبدالمهدی مغفوری هست برای ازدواج دختر خانما خیلی حاجت میده

هر کدوم یه نذری تو دلتون بکنید،انشاءالله حاجت روا که شدین نظرتونو ادا کنین

منم همین الان برای جفتتون یه نذری به نیت شهید بزرگوار میکنم و همین الانم انجامش میدم تا الهی به حق پاکیِ این شهید عزیز تا سال دیگه این موقع بهترین و کامل ترین مرد دنیا نصیبتون شده باشه و خوشبختتون کنه

قربونتون برم من

❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
براي يك نفر هم ك در شرايط كاري پدر شما هست دعا كن ابروش در خطر هست و تعليق از كار شده ازم خاست براش ...

انشالله خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی بده  

من اگه رفتم سر مزارشون حتما دعاتون میکنم ولی شماهم هرچی در توانتون هست مثلا ختم صلوات یا چند جز از قرآن هدیه کنید به ایشون انشالله حاحتتون میگیرین

خدابیامرزشون 😢 چقدر شهدا پیش خدا عزیزن که اسم و اوازشون تو کل کشور میپیچه و اینقدر عذت دارن

سلام عزیزم 

خوش به سعادت پدر و مادرتون💚🌱

التماس دعا عزیز منم یه حاجت محااااال دارم ازشون بخواید که منم حاجت روا بشم. اسمم زهرا . التماس دعا

ای انکه دوست دارمت، اما ندارمت جایت همیشه در قلبم درد میکند...