💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
اره به خدا من اون موقعا بچه بودم خیلی یادم نیست. ولی یه مشکل بزرگی دارم مامانم گفت میبرمت سر مزار شه ...
عزیزم اگه رفتی سر مزار اون شهید بگو به ما هم کمک کنه، ما هم آبرومون تو سطح شهررفته، من دیگه خونه نشین شدم روی رفتن به بیرونو ندارم ،خیلی حالم بده توروخدا بهش بگو شفاعت ما هم بکنه بچم کوچیکه بخاطر اون زندگیمونو درست کنه خسته شدم دیگه
بعد از یکی دوروز یه نفر زنگ میزنه به بابام میگه من از تهران اومدم از وزارت کار برامون نامه تایید صلا ...
اسم کوچیک شهید چیه؟
و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
شهید مغفوری واسه ازدواج مجردا هم خیلی مجربه.این شهید خیلی روی حق الناس حساس بودن و موقعی توی قبر میذارنشون با اینکه شهید بودن اذان میگن.خلاصه گلزار شهدای کرمان رو دریابید اگه حاجت میخواید