2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32794 بازدید | 574 پست
شهید غفوری عزیز،حالا که انقدر معجزه داری میشه برای منم معجزه کنی و این دردم اروم بگیره و واسه ج ...

اااییییی خدااااا     

عزیزم اصلا استرس نداشته باش که به بچه هاتم منتقلشون نکنی انشالله به سلامتی به دنیا میان   

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  منم چندساله در حسرت مادرشدنم   چندوقت پیش ای وی اف کردم وتودوران انتقالم زیارت عاش ...

عزیزم انشالله خدا بهت چندتا نی نی سالم و زیبا بده بزرگ شدنشونو ببینی  

من برات دعا میکنم ایشالا سال دیگه این موقع نی نی ت بغلت باشه  

اگه میتونی درحد توانت براشون نذر انجام بده

عزیزم امضات خیلی قشنگه. برا حاجت مام دعا کن

سلام جانم.. عزیزمی 

چشم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اره به خدا من اون موقعا بچه بودم خیلی یادم نیست. ولی یه مشکل بزرگی دارم مامانم گفت میبرمت سر مزار شه ...

عزیزم اگه رفتی سر مزار اون شهید بگو به ما هم کمک کنه، ما هم آبرومون تو سطح شهررفته، من دیگه خونه نشین شدم روی رفتن به بیرونو ندارم ،خیلی حالم بده توروخدا بهش بگو شفاعت ما هم بکنه بچم کوچیکه بخاطر اون زندگیمونو درست کنه خسته شدم دیگه

..........
سلام جانم  اجرت با شهید  ممنون بابت تاپیک خیلی خوبت

قربونتون  

انشالله خدا به واسطه این شهید به همه ی افراد این تاپیک عنایت ویژه داشته باشه  

اااییییی خدااااا       عزیزم اصلا استرس نداشته باش که به بچه هاتم منتقلشون نکنی ا ...

ممنونم عزیزم

الهی امین

التماس دعا به نیت امضام

اسمم انیتاست

خدا خیرت بده

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
عزیزم اگه رفتی سر مزار اون شهید بگو به ما هم کمک کنه، ما هم آبرومون تو سطح شهررفته، من دیگه خونه نشی ...

انشالله عزیزم به ابروی همه ی شهدا ابروی شماهم حفظ بشه  

من براتون دعا میکنم شماهم درحد توانتون متوسل بشین به شهید و نذرشون کنید

ممنونم عزیزم الهی امین التماس دعا به نیت امضام اسمم انیتاست خدا خیرت بده

چندماهته عزیزم؟

انشالله عزیزم به ابروی همه ی شهدا ابروی شماهم حفظ بشه     من براتون دعا میکنم شماهم درحد ...

ممنونم،از راه دور متوسل میشم،شاید مادرتون ما رو درک کنه هییییچ چیز مهمتر از آبرو نیست تو دنیا وقتی آبرو نباشه دلت میخاد دیگه نباشی

..........
بعد از یکی دوروز یه نفر زنگ میزنه به بابام میگه من از تهران اومدم از وزارت کار برامون نامه تایید صلا ...

اسم کوچیک شهید چیه؟

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
شهید مغفوری تو گلزار شهدای کرمان هستن و من از مامانم شنیدم که خییلیییی زیاد حاجت میدن و از همه ی شهر ...

من کرمانی ام شهید مغفوری شهید علی ماهانی و شهید سلیمانی و شهید یوسف الهی واقعا حاجت میدن

ببخشید اسم شون عبدالمهدی؟؟ 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

شهید مغفوری واسه ازدواج مجردا هم خیلی مجربه.این شهید  خیلی روی حق الناس حساس بودن و موقعی توی قبر میذارنشون با اینکه  شهید بودن اذان میگن.خلاصه گلزار شهدای کرمان رو دریابید اگه حاجت میخواید