2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32778 بازدید | 574 پست
اره عزیزم نزدیک خونه مادرشونم  مادروخونوادشون رو اره ولی خونه همسرشون رو نه اونموقع خیلیا می ...

بله من فیلم همسرشون رو نگاه کردم میگفتن قرار بود وقتی برگشت بریم برای عروسی و... که شهید میشن

برام خیلی جالبه که همسایه اشون هستید😍تاحالا خود شهید رو دیده بودید؟ یا مثلا تا حالا شده مادرشون از خاطرات تعریف کنن؟ 

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
اره هیچوقت یادم نمیره ماشین نوید رو شسته بودن و گل زده بودن  ومادرش ب ماشین تکیه کرده بودو زار ...

😭😭😭😭 از یه طرف ادم دلش واسه جوونیشون میسوزه از طرف دیگه وقتی به جایگاهشون فکر میکنیم میبینیم اینجور افراد از همون اول جاشون تو بهشت بوده چندسالی اومدن رو زمین دست ماهارو بگیرن

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره ای از شهید احمد پلارک یکی از آشنایان خواب شهید پلارک رو دید. وقتی ازش تقاضای شفاعت کرد، شه ...

شهید پلارک هم شنیدم خیلی خوبن دقیق نمیدونم ولی فکر کنم همون شهیدی هستن که مزارشون همیشه یا گلاب شسته شده و خیسه

بله من فیلم همسرشون رو نگاه کردم میگفتن قرار بود وقتی برگشت بریم برای عروسی و... که شهید میشن برام ...

ن اصلا ندیده بودم و نمیشناختم اخه دایی و عموشون هم شهید هستن

بعدشهادتشون شناختم

اره عزیزم منم نمیدونستم راستش 

همه میشناسن نوید رو و انقدر انسان بزرگیه

ن فقط ببینمشون سلام علیک میکنم تاحالا پیش نیومده باهاشون طولانی صحبت کنم

خودشون هم میدونن ب واسطه نویده اکثرا میشناسنشون

وخیلی خانوم زیباو باوقاروجوان هستن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

فروتني

خاطره ای از شهید محمد بروجردی:

از طرف راديو و تلويزيون آمده بودند؛ مي خواستند با بروجردي دربارة عملياتي که چند روز قبل انجام شده بود، مصاحبه کنند. سه چهار نفر بودند که يکي از آنها فيلمبرداري مي کرد. آنها را راهنمايي کرديم به دفتر بروجردي.

بروجردي تا فهميد از راديو و تلويزيون آمده اند، گفت: «اين جا نياوريدشان؛ ببريد پيش بچه هاي ديگر؛ من خيلي کار دارم!»

گفتم: «برادر بروجردي! زياد وقت شما را نمي گيرند. مي خواهند دربارة عمليات دو سه روز پيش سؤال کنند، بعد هم چند دقيقه فيلمبرداري …»

تا فهميد فيلمبردار هم آمده و مي خواهد فيلمبرداري کنند، زير بار نرفت و اخمهايش را درهم کرد و طوري قيافه گرفت که فهميدم به هيچ وجه راضي به اين کار نخواهد شد و اصرار ما بي نتيجه است.

نااميد شده بودم و مي خواستم از دفتر خارج شوم که گفت: «بگو بروند با آن بسيجي که خودش جنگيده صحبت کنند، با آن فرمانده گروهان؛ بگو بروند با فرمانده تيپ که عمل کرده صحبت کنند. از اينها سؤال کنند. اينها عمل کردند و زحمت کشيدند؛ ما که کاري نکرديم …»

سپس سرش را پايين انداخت و سرگرم کارش شد. با نااميدي از دفتر خارج شدم و به طرف برادران فيلمبردار رفتم. در راه فکر مي کردم که حالا به چه صورت آنان را قانع کنم که برادر بروجردي نمي خواهد مصاحبه کند

راوی: داود عسگري

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

😭😭😭😭 از یه طرف ادم دلش واسه جوونیشون میسوزه از طرف دیگه وقتی به جایگاهشون فکر میکنیم میبینیم این ...

اره وقتی من شنیدم که تازه داماده قلبم سوخت تاچندروز حالم بشدت بد بود

ولی بقول شما بهشت همراه خوبان می ارزه ب جوان رفتن از این دنیا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خاطره ای از شهید عبدالمهدی مغفوری 

بهش خبر دادند خانومش وضع حمل کرده و توی بیمارستانه. موتورش رو گذاشت گوشه حیاط و راه افتاد تا بره بیمارستان. گفتم :چرا با موتور خودت نمیری که زود برسی؟ گفت :امروز باک موتورم رو با بنزین بیت المال پر کرده ام، واسه همین با تاکسی میرم، جالب اینکه تاکسی گیرش نیومد و پیاده تا بیمارستان رفت...

منبع : کتاب کوچه پروانه ها، صفحه١۴

💌 نرم افزار شهدایی هادیون 💌https://hadioon313.ir/

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

فروتني خاطره ای از شهید محمد بروجردی: از طرف راديو و تلويزيون آمده بودند؛ مي خواستند با بروجردي ...

فیلم سینمایی غریب در مورد همین شهیده😍🥲

عالیه عاااالی

تونستید برید سینما ببینید

حتمااا عزیزم انشالله خدا بهترینارو براتون رقم بزنه😍

توروخدا دعا کن خدا آبرو همه حفظ کنه و آبروم و زندگی منم حفظ کنه خیلی محتاجم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
ادم خوب که امیدوارم باشم عزیرم نظر لطف شماس.تا حالا حاجت از شهدا نگرقتم و امشب تازه نیت کردم .حتی حا ...

عزیزم دلم قطعا هستید😌همین که به شهدا علاقه دارید خودش یک نشونه هست 😍

ولی نماز رو حیفه آدم نخونه... هروقت اذان شد بگو خدا با اون عظمتش داره من رو صدا میزنه من کیم که نرم

پیشنهاد میکنم صحبت های استاد پناهی هم رو گوش کنید(صدای ضبط شده و پادکست هاشون موجوده ) - - >بزنید چگونه یک نماز خوب بخوانیم استاد پناهی .دیدگاه آدم رو نسبت به نماز عوض میکنه

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱

استارتر بخاطر اینکه تاپیک تون شهدایی بود چندتا خاطره گذاشتم، بااجازه تون❤️

توروخدا دعا کن خدا آبرو همه حفظ کنه و آبروم و زندگی منم حفظ کنه خیلی محتاجم

انشاالله عزیزم خدا بهترینارو تو زندگیتون قرار بده😘🙏

امشب من گلزار شهدا رفتم و اتفاقا نذر هم کردم برای تمام شهدای اونجا فاتحه خوندم😇

قبول باشه عزیزم😍

گلزار شهدای کرمان بودین؟