2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32797 بازدید | 574 پست
شب جمعه است برای هردو شهید فاتحه بفرستین لطفا😊

خوندم عزیزم❤️

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

ومنیکه همسایه شهید نوید صفری هستم💚🥹

واقعاا؟ یعنی مزارشون تو شهر شماست؟ میشه اگه چیزی میدونین ازشون برامون بگین

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون اگ  رفتی سر مزارش میشه  بگی برا منم دعا کنه برا کار پسرم سجاد و کنکور دخترم ملیکا ...

عزیزم شب جمعه است براشون فاتحه بفرستین لطفا 😘

ومنیکه همسایه شهید نوید صفری هستم💚🥹

واقعا؟ 😍

همسایه خونه مادریشون، یا مادر خانمشون؟ 

خودشون و خانواده اشون رو از نزدیک دیدید؟ 😍

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
رفتی برا منم دعا کن استخدامی آموزش و پرورش قبول بشم امسال 

حتماا عزیزم 😊

امشبم شب جمعه است لطف کنین براشون فاتحه بفرستین 🙏

چنان ارادتی به شهدا دارم که نمیتونم وصف کنم اهل نماز و روزه نیستم و در کل مذهبی نیستم ولی اسم شهدا ...

شما که اینقدر آدم خوبی هستی اینقدر شهدا هواتونو دارن و شما بهشون ارادت دارید حیف نیست نمازاتون رو نمیخونید؟ 

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
واقعاا؟ یعنی مزارشون تو شهر شماست؟ میشه اگه چیزی میدونین ازشون برامون بگین

اره عزیزم نوید رو بعد از شهادتش شناختم

یه روز که تو خونه خواب بودم ساعت۸صبح شنیدم صدای لااله الاالله میاد نمیدونم چی شد واقعا نمیدونم چون بارها پیش اومده بود

ولی اونروز سریع پاشدم و رفتم پایین سوال کردم گفتن شهیده 

درصورتیکه من اصلا نمیشناختمش

وخدا میدونه چ مراسمی شد چ حالی بود 

وخیلی ناباورانه مسیرخیییییلی طولانی رو رفته بودمو خودم متوجه نشدم بدون پول و باپای پیاده

ایشون تهران هستن بهشت زهرا

محلشونم تهرانپارس هست

همه میشناسنشون

اتفاقا امشبم مسجد محلمون خیلی ازشون تعریف میکردن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعا؟ 😍 همسایه خونه مادریشون، یا مادر خانمشون؟  خودشون و خانواده اشون رو از نزدیک دیدید؟ 😍

اره عزیزم نزدیک خونه مادرشونم 

مادروخونوادشون رو اره

ولی خونه همسرشون رو نه

اونموقع خیلیا میگفتن تازه دوسه ماهی عقد کرده بوده رفته سوریه تابرگرده عروسی بگیره ولی شهید شد

اره عزیزم نوید رو بعد از شهادتش شناختم یه روز که تو خونه خواب بودم ساعت۸صبح شنیدم صدای لااله الاالل ...

خدابیامرزشون 😢

چقدر شهدا پیش خدا عزیزن که اسم و اوازشون تو کل کشور میپیچه و اینقدر عذت دارن

اره عزیزم نزدیک خونه مادرشونم  مادروخونوادشون رو اره ولی خونه همسرشون رو نه اونموقع خیلیا می ...

اخی😢

شما که اینقدر آدم خوبی هستی اینقدر شهدا هواتونو دارن و شما بهشون ارادت دارید حیف نیست نمازاتون رو نم ...

ادم خوب که امیدوارم باشم عزیرم نظر لطف شماس.تا حالا حاجت از شهدا نگرقتم و امشب تازه نیت کردم .حتی حاجتم نگیرم باز هم بهشون علاقه دارم.

انشاله تنبلی رو کنار بذارم و دوباره مثل سابق عبادت بتونم کنم حداقل برای ارامش خودم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
خدابیامرزشون 😢 چقدر شهدا پیش خدا عزیزن که اسم و اوازشون تو کل کشور میپیچه و اینقدر عذت دارن

قطعا همینطوره 

چقدر مسجدمحلمون بهشون افتخار میکنه

سخنران های مسجدمون از امام جمعه های تهران هستن اکثرا همه نوید رو میشناسن

بارها هم نوید رو تلویزیون نشون داده و مستند ساختن ازش

خاطره ای از شهید مهدی زین الدین

رفتم دستشویی ، دیدم آفتابه خالیه. تا رودخونه هور فاصله زیاد بود و زورم می یومد این همه راه برم برا پرکردن آفتابه . به اطرافم نگاه کردم و یه بسیجی رو دیدم . بهش گفتم : دستت درد نکنه ! میری این آفتابه رو آب کنی ؟ بدون هیچ حرفی قبول کرد و رفت آب بیاره . وقتی اومد دیدم آب کثیف آورده . گفتم : برادر جون ! اگه صد متر بالاترآب می کردی ، تمیزتربودا دوباره آفتابه رو برداشت و رفت آب تمیز آورد . بعدها وقتی اون بسیجی رو شناختم ، شرمنده شدم . آخه اون بسیجی زین الدین بود ، فرمانده لشکرمون.

منبع : کتاب آقا مهدی ، صفحه ۹۹

💌 نرم افزار شهدایی هادیون 💌https://hadioon313.ir/

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

خاطره ای از شهید احمد پلارک

یکی از آشنایان خواب شهید پلارک رو دید. وقتی ازش تقاضای شفاعت کرد، شهید پلارک بهش گفت:من نمی تونم شما رو شفاعت کنم، فقط وقتی می تونم شما رو شفاعت کنم که نماز بخونین و به آن توجه کنید، همچنین زبانتان رو نگه دارید در غیر این اینصورت هیچ کاری از من برنمیاد. 

منبع : مجموعه خاطره ای ۱۳ - کتاب پلارک صفحه ۲۶

💌 نرم افزار شهدایی هادیون 💌https://hadioon313.ir/