2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32758 بازدید | 574 پست
شما میشناسینشون؟ 😍 میشه اگه اسم کتابارو میدونین بهم بگین من از قبل خیلی تعریف حاجت دادنشون رو میشن ...

بله حتما🌹خودم هنوز نخوندم ولی تا جایی که میدونم
کتاب عشق و دیگر هیچ 

کتاب عبد المهدی که اگه اشتباه نکنم 5 جلده و

کتاب به رنگ خدا

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
@sayeh6859   چون شما به شهدا علاقه دارین تگتون کردم😘 @دلبر555   عزیزم شمارو هم دیدم ...

سلام خدا به شهدای عزیز 😍چه کار خوبی کردین صدام زدین 

بله شهیدمغفوری شهید با کرامت هستن خدا دعاشون رو در حقمون رد نمیکنه نزد خدا مقام و جایگاه دارن 

تاپیکتون  معنوی و انرژی مثبت داره ممنون صدام زدی 💚🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتما🌹خودم هنوز نخوندم ولی تا جایی که میدونم کتاب عشق و دیگر هیچ  کتاب عبد المهدی که اگه ا ...

ممنونم عزیزم لطف کردین 💖💖💖

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

خواهش میکنم ،لطفا برا مامان منم دعا کن زود خوب شه 

پای چپش گرفته و خیلی درد میکنه،همه راه هارو رفتیم (طب سنتی ،متخصص و .....) ولی خوب نشده هنوز 

منم تک دخترم همه کارای خونه رو من باید بکنم و امسال مثلا کنکور دارم ولی هیچی نتونستم بخونم تو این یکی _دو هفته

برا کنکورمم دعا کن سال بعد یه رشته عالی قبول شم 

الهی به هرچی که میخوای برسی  

سلام خدا به شهدای عزیز 😍چه کار خوبی کردین صدام زدین  بله شهیدمغفوری شهید با کرامت هستن خدا دع ...

قربونتون برم عزیزم شما منو با شهید ابراهیم هادی اشنا کردین منم چندتا از حاجاتمو ازشون گرفتم انشالله خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی بده😍😢

یه حاجت خیلی مهمی دارم به شهید هادی متوسل شدم امشب که معجزه شهید مغفوری رو تو خانواده خودم شنیدم تصمیم گرفتم برم سرمزارشون

خواهش میکنم ،لطفا برا مامان منم دعا کن زود خوب شه  پای چپش گرفته و خیلی درد میکنه،همه راه هارو ...

حتمااا عزیزم دعاتون میکنم😘ولی خب اصل خودتونین که خدا و شهدا به دل پاکتون نگاه کنن

انشاالله مادرتون هرچه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن و شماهم هر رشته ای که علاقه دارین رو قبول بشین 🙏

قربونتون برم عزیزم شما منو با شهید ابراهیم هادی اشنا کردین منم چندتا از حاجاتمو ازشون گرفتم انشالله ...

عزیزم من ۵ سال پیش به شهید مغفوری توسل کردم حاجت گرفتم اون زمان .با تاپیکت باعث شدی بیادشون باشم .

گلم من کاری نکردم اگه با شهدا آشنا میشی دعوت خودشون و خواست خدای مهربون هست 

لطفا برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی بیماران مدنظرم دعا کن وقتی رفتی سرمزار شهید بزرگوار .

الهی حاجتت روا بشه به حرمت آبروی شهید عزیز💚💖

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

شما میشناسینشون؟ 😍 میشه اگه اسم کتابارو میدونین بهم بگین من از قبل خیلی تعریف حاجت دادنشون رو میشن ...

به عزیزم میشناسم حتی همسرشون رو از نزدیک دیدم و صحبت هاشون رو شنیدم

همسرشون میگفتن بسیار زیاااد احترام پدر و مادرشون رو داشتن... 

و صد درصدی مطیع حرف های امام (ره) بودن، 

و به دستورات اسلام بسیار پایبند بودن که تمام مستبحات رو بر خودشون واجب و تمام مکروهات رو حرام کرده بودن

و یکی از معجزات این بوده که زمانی که به شهادت رسیده بودن داشتن قرآن میخوندن، حتی مادر همسرشون فکر میکرده که شهید زنده هست چون داشت سوره کوثر میخوند و خلاصه خیلی ها شاهد قرآن و اذان خوندن ایشون بودن 

خوشا به حالشون کاش مارو هم شفاعت کنن... 

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
عزیزم من ۵ سال پیش به شهید مغفوری توسل کردم حاجت گرفتم اون زمان .با تاپیکت باعث شدی بیادشون باشم . ...

خیلیی ممنونم از دعاتون❤️

خواهش میکنم ،لطفا برا مامان منم دعا کن زود خوب شه  پای چپش گرفته و خیلی درد میکنه،همه راه هارو ...

به شهید مغفوری عزیزتوسل کنید مثل دستور امضام هم به شهید هادی و شهید حاج سعید سامانلو توسل کنید 

شهید نوید صفری و شهیدهادی ذوالفقاری و شهید عبدالحسین برونسی هم با کرامت هستن .

تو امضام توضیح دادم دستور نذر رو و اینکه برید سرمزار شهدای گمنام شهرتون بخواین براتون دعای خیر کنن براشون سوره یاسین و زیارت عاشورا بخونید نیت کنید حاجتتون که به امید خدا روا شد هر وقت مسیرتون خورد برید مزارشون رو با آب بشورید بعدش گلاب بپاشید .الهی حاجتتون روا .