2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32758 بازدید | 574 پست
به عزیزم میشناسم حتی همسرشون رو از نزدیک دیدم و صحبت هاشون رو شنیدم همسرشون میگفتن بسیار زیاااد احت ...

😢😢😢😢

واقعا بعضی از شهدا خصوصیاتی داشتن که ادم با خودش میگه این خصوصیات از عهده یک انسان برنمیاد ایشون قطعا فرشته بودن😍

من کتاب شهید هادی رو که میخوندم واقعاااااا تعجب میکردم از رفتاراشون با خودم میگفتم ما حتی اگه بخوایم هم خیلی به خدا نزدیک باشیم بازم نمیتونیم مثل این شهدا رفتار کنیم

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی شهید مدافع حرم نوید صفری رو هم به شما معرفی میکنم

ایشون هم حاجت میدن؟ من اینجا شنیدم چند نفر براشون زیارت عاشورا میخونن منم چندروزه شروع کردم به نیتشون میخونم

😢😢😢😢 واقعا بعضی از شهدا خصوصیاتی داشتن که ادم با خودش میگه این خصوصیات از عهده یک انسان برنمیاد ...

بله واقعا روح خیلی بزرگی داشتن... باید از خودشون بخواهیم کمک کنن ما هم مثل خودشون به خدا نزدیک بشیم... 

انشالله حاجت روا بشی عزیزم برای منم خیلی دعا کن😍😘❤️

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
دیگه همین دیگه مشکلمون حل شد 😅 ابروی بابام که تو شهر رفته بود به لطف ایشون برگشت 

خداروهزاران مرتبه شكر. 

الهى هميشه حاجت هاتون برآورده بخير بشن. 

گلم ممنون كه اين قضيه رو براى ما هم تعريف كرديد. 

لهى از هر خيرى كه منتشر ميشه بهره مند باشى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله واقعا روح خیلی بزرگی داشتن... باید از خودشون بخواهیم کمک کنن ما هم مثل خودشون به خدا نزدیک بشیم. ...

ممنونم عزیزم انشالله هرچی از خدا میخواین بهترینشو بهتون بده❤️🙏

خداروهزاران مرتبه شكر.  الهى هميشه حاجت هاتون برآورده بخير بشن.  گلم ممنون كه اين قضيه ر ...

خیلیی ممنونم از دعای خوبتون انشالله خدا بهترینارو تو زندگیتون قرار بده❤️😘

ایشون هم حاجت میدن؟ من اینجا شنیدم چند نفر براشون زیارت عاشورا میخونن منم چندروزه شروع کردم به نیتشو ...

بله عزیزم، من هم به نیتشون میخونم امیدوارم ازم قبول کنن

بخوام توصیف کنم یک شهیدی هستن که  وقتی باهاشون صحبت میکنیم حضورشون حس میشه 

یک کانال توی ایتا هست اگه دوست داشتید عضو بشید به نام شهید هست گروه و چیزای خوبی در کل میزارن@Navid_safare

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
چرا عزیزم تو تو هفته میرم چون خودمم یه حاجتی دارم که فقط معجزه میتونه حلش کنه😢

عزیزم من اراکم نمیتونم برم سر مزارش میشه لطفا از طرف منم حاجتمو بگی بخت خواهر و برادرم کوچکم باز بشه خوشبخت بشن و مشکلات مالی منم حل بشه منم دعاتون میکنم مشکلتون حل بشه 

بعد از یکی دوروز یه نفر زنگ میزنه به بابام میگه من از تهران اومدم از وزارت کار برامون نامه تایید صلا ...

😳🥺

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

اسی از بچه ها بخواه به احترام این شهید شب جمعه ست واسش فاتحه بخونن.

راست میگین😍

الان بهشون میگم

اره به خدا من اون موقعا بچه بودم خیلی یادم نیست. ولی یه مشکل بزرگی دارم مامانم گفت میبرمت سر مزار شه ...

عزیزززم آره منم دیدم شهدا حاجت دادن 

خدا روشکر روح این شهیدم شاد باشه🩷❤️🥹

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

چنان ارادتی به شهدا دارم که نمیتونم وصف کنم

اهل نماز و روزه نیستم و در کل مذهبی نیستم

ولی اسم شهدا میاد یه بغضی میاد ته گلوم و دلم میگیره برای مظلومیتشون  و غیرتشون...چنان عشقی بهشون دارم که حدو مرز نداره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝