2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32773 بازدید | 574 پست
عزیزم من اراکم نمیتونم برم سر مزارش میشه لطفا از طرف منم حاجتمو بگی بخت خواهر و برادرم کوچکم باز بشه ...

چشم عزیزم حتما دعاشون میکنم انشالله خوشبخت بشن و مشکلات شماهم هرچه زودتر حل بشه😍

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😢😢😢 واقعا بعضی از شهدا خصوصیاتی داشتن که ادم با خودش میگه این خصوصیات از عهده یک انسان برنمیاد ...

دقیقا🥺❤️🥹اتفاقا اسم شهید هادی بین تعریف کردن ماجراتون یه ذهنم اومد چون ایشونم شنیدم حاجت میدن

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

چنان ارادتی به شهدا دارم که نمیتونم وصف کنم اهل نماز و روزه نیستم و در کل مذهبی نیستم ولی اسم شهدا ...

👌👌

... غیرت و مظلومیت‌شون🥺❤️شهدای دفاع مقدس و حرم و ...

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

چنان ارادتی به شهدا دارم که نمیتونم وصف کنم اهل نماز و روزه نیستم و در کل مذهبی نیستم ولی اسم شهدا ...

منم اصلا ادم مذهبی نیستم تازگیا شروع کردم نمازمو میخونم ولی ادم وقتی این شهدا و داستانای زندگیاشونو میخونه میگه چطور ممکنه یکی اینقدرررر برای نزدیک شدن به خدا تلاش کنه🤔

دقیقا🥺❤️🥹اتفاقا اسم شهید هادی بین تعریف کردن ماجراتون یه ذهنم اومد چون ایشونم شنیدم حاجت میدن

شب جمعه است برای هردو شهید فاتحه بفرستین لطفا😊

منم اصلا ادم مذهبی نیستم تازگیا شروع کردم نمازمو میخونم ولی ادم وقتی این شهدا و داستانای زندگیاشونو ...

اره واقعا..روحشون شاد باشه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
چشم عزیزم حتما دعاشون میکنم انشالله خوشبخت بشن و مشکلات شماهم هرچه زودتر حل بشه😍

اسی جون اگ  رفتی سر مزارش میشه  بگی برا منم دعا کنه برا کار پسرم سجاد و کنکور دخترم ملیکا منم برا حاجت رواییت دعا میکنم و اگر شهید از خدا برای حاجت من دعا کنه براش انشالله چله عاشورا میگیرم حاجت روایی همه دوستان مهربونم توهینی سایت حمد میخونم و صلوات میفرستم 

ممنونم عزیز دلم  امیدوارم به مراد دلت برسی

عزیزم شب جمعه است براشون فاتحه بفرستین لطفا 😘

بله عزیزم، من هم به نیتشون میخونم امیدوارم ازم قبول کنن بخوام توصیف کنم یک شهیدی هستن که  وقتی ...

ومنیکه همسایه شهید نوید صفری هستم💚🥹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اسی جون اگ  رفتی سر مزارش میشه  بگی برا منم دعا کنه برا کار پسرم سجاد و کنکور دخترم ملیکا ...

چشم حتماً انشالله حاجتروا باشین😊