2777
2789
عنوان

همین الان دلم یه مهمونی میخواد

261 بازدید | 18 پست

از این مهمونی ها که دم غروب که هوا هنوز روشنه میریم خونه فامیل ، آفتاب داره می‌ره، هوا هنوز گرمه ولی مغازه ها و خونه ها چراغ هاشون روشنه و از کنارشون رد میشی خنکی باد کولر با بوهای مختلف میخوره به صورت آدم...لباس های قشنگمون رو پوشیدیم بریم خونه ی مثلا دایی مون ...زنگ در رو که می‌زنیم بوی سالاد و غذا از پنجره میاد توی کوچه...مثلا شام هم قرمه سازی باشه....آخ🥹

پ.ن: غذا دوست دارم ، شما بگید شام مهمونی چی باشه خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔😔اره به خدا چقد دلم خواست😔

من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺

و منی که از مهمانی به خاطر افسرده و درونگرا بودنم متنفرم 

امروز دوستم زنگ زد میام خونتو نتونستم نه بگم 

از وقتی اومد درسته خوش میگذشت ولی دست خودم نبود همش میگفتم کی می‌ره من تنها باشم و این واقعا بده و من خودم متنفرم از این فکر و اخلاقم

🫧🤍

واااای نگو دلم لک زده 

ماها که شهر غریب زندگی میکنیم این چیزا میشن آرزومون 

من قورمه سبزی و زرشک پلو مرغ باشه خیلی خوشحال میشم 

کباب هم دوس دارم 

کلا من غذای مهمونیو هرررچی که باشه دوس دارم😋

واااای نگو دلم لک زده  ماها که شهر غریب زندگی میکنیم این چیزا میشن آرزومون  من قورمه سبز ...

دقیقا منم همینم 

حتی فامیل دور هم نداریم ما خوزستان اونا غرب کشور😄

واقعا سخته برام

🫧🤍

نه خیلی دور نیست منم فاصلم همینقدره تقریبا  الان اصن دلم گرفت دهنم آب افتاد

اره ما شرایط کاریمون طوریه که نمی‌تونیم بریم فوقش سالی یک یا دو بار که خانواده پدری نابودش میکنن آنقدر اذیت میکنن😂

🫧🤍