2777
2789

نداشتیم ما اطرافیان ما همه برعکسن😅

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک نرهای ایرانی من

مصداق بارز مرد سالاریه

جای چسبیدن به اصل

چسبیدن به فرع و چیزای چرت و پرت

بعدشم که دیگه کاملا مشخصه

این نزدیک ترین تجربم به مرد سااری بود وگرنه تو خانواده ی خودمم ندیدم اصلا

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

توی خونهی ما حاکم بود چون مامانم هرچی بابام میگفت ، میگفت چشم و هیچوقت به بابام نه نمیگفت

و من بزرگ شدم و این روند تغیر شدید پیدا کرد

الان مامانم اگاهی پیدا کرده و خیلی بابت اون قسمت از زندگیش ناراحته

چون میگه مامانم بهم گفته روی حرف شوهرت هیچوقت حرف نزنو بذار مرد خونه باشه و اینا

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

خداروشکر تو اطرافم مرد سالاری نداریم

ولی دیدم که به خاطر مردسالاری اذیت شدن

مثلا از دانشگاه رفتن

از آرایش کردن

از رفت آمد با خانواده

و خب اینا خودش کم چیزی نیست

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

لینکش رو میزاری؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11379190/نرهای-ایرانی

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
توی خونهی ما حاکم بود چون مامانم هرچی بابام میگفت ، میگفت چشم و هیچوقت به بابام نه نمیگفت و من بزرگ ...

من اگه یه پسر که همچین اخلاقی داشته باشه مطمئنم جرش میدم از وسط

مامان منم همیشه بهم میگه که اینجوری نباش انقدر سرکش 

من اگه یه پسر که همچین اخلاقی داشته باشه مطمئنم جرش میدم از وسط مامان منم همیشه بهم میگه که اینجوری ...

بنظرم متعادل خوبه نه ادم هی بگه چشم نه لج کنه

بنظرم خیلی از اخلاقای طرف مقابلمون رو خودمون با رفتارمون شکل میدیم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸