2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین ..زنی که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 68 پست

خب الان بگو به برادر شوهرت،اصلا هم نرو مگه واجبه بری جایی که میدونی برای زندگیت خطر داره

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس با این شرایط ،بگو دوست ندارم بریم اونجا،نه خودت و نه همسرت نرید اونجا ، از لحاظ روحی بهتره

اوهوم 

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  

من اگه جای شما بودم نه تنها ابروی خاهر جاریمو میبردم بلکه ابروی خود جاریمم میبردم و رابطه رو کاملا قطع میکردم

الان شما میرین جایی که اون زن بی حیا هس😐😐😐

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
الان بهش بگو چرا دو طایفه رو با هم میگی که هم من زجر بکشم هم این دو تا دوباره همو ببینن

عزیزم میگی یعنی زنگ بزنم به برادشوهرم یا کلا بهونه بیاریم و ن ر ی م بذاریم خودش بفهمه 

ب برادر شوهرت خیلی جدی بگو دو طایفه رو باهم دعوت نکنه و نرو نه خودت نه شوهرت

میگی زنگ بزنم ؟؟؟ 

میبینی،   مرد عیبی نداره زن مهره هرزگی میخوره،کاش بدونیم جفت طرفین خیانت کار بودن وخراب

بله. کسی شوهر این خانمو تطهیر نمیکنه. ولی بلندای نام مادر باید کمی خودداری در این زن بوجود میاورد