2777
2789

سلام، دخترم خیلی گریه میکنه و نمیخوابه و خیلی مشکل تو خواب و خوراک داریم، بردم دکتر مغز و اعصاب برای بررسی بیش فعالی، نوار مغزی گرفت گفت بیش فعال نیست ولی باید خوابش کنترل بشه، ریسپیریدن و شربت فلوکستین داد، الان نمیدونم بدم یا نه، خانوادمون از رفتار دخترم عصبی شدن، یعنی مدام بهونه میگیره و گریه میکنه، داد میزنه، خودشو اینور و اونور میکوبه، هی پسر سه ماهمو انگولک میکنه دست و پاشو میکشه، در حالت عادی خیلی خوب و با ادبه ولی وقتی کم خواب میشه دیگه کنترل رو رفتارش نداره 

چیکار کنم، دارو بدم یا نه، با مشاوره روانشناس مشکلمون حل نشد

من دارم ب دخترم دو ماه فقط خواب الودش میکرد ولی دکترش میگفت ریسپریدن باعث بالا رفتن توجه تمرکز میشه

ببین من کم آوردم، الان از ساعت دو میدوئه اینور اونور که خوابه، خواب می‌کشدش،از ساعت 5.5 تا 6.5 گریه کرده که نخوابه،یا کثیف کاری میکنه، یا برادرش رو انگولک میکنه، نمیذاره بخوابه پستونکش رو در میاره، شیشه شیرش رو قائم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ب دخترم دو ماه فقط خواب الودش میکرد ولی دکترش میگفت ریسپریدن باعث بالا رفتن توجه تمرکز میشه

بنظرت بدم بهش؟ 

رو رفتار دختر شما تاثیر داره؟ بهتر شده؟ الان میدی؟ 

منم دقیقا مشکل شمارو دارم ولی دختر من کلا این حالیته ربطی به بی خوابیش نداره دقیقا کارایی که بچ ...

دختر من می‌خوابه و پا میشه خیلی نرماله، بی‌خوابی و گشنگی کلا کنترلش و میگیره، خیلی کم خواب و بد غذاست

من واقعا درمونده شدم

دختر شما چند سالشه؟ 

دختر منم میخوره الان یک ساله مشکلی نداره براش بهتره که بدی چون همین اعصاب خوردیا براش بدتره

دقیقا بین عقل و دلم موندم، از یه طرف فکر میکردم من کم طاقتم، شوهرم دو ماهه بیشتر خونه اس میگه چه صبری داری تا الان تحمل کردی

فکر میکنم من کم طاقتم و عذاب وجدان دارم میخوام قرص بدم

تا کی باید بدیم، میدونی؟ چقدر دوره درمان داره؟ 

من یه مدت ریسپریدون ۴خوردم داشتم روانی میشدم حتما یه دکتر دیگه هم ببرش

ببین انقدر دکتر بردم،خسته شدم، بردم دندون پزشکی فکر کردم دندون داره در میاره که انقدر اذیت میکنه، گفت نه، بردم گوارش فکر کردم نکنه حساسیت هاش برگشته و ریفلاکس پنهان اذیتش میکنه، گفت نه، بردم متخصص اطفال فکر کردم کمبود ویتامین داره، جواب و دید گفت نه

بردم روانشناس، گفت خودش نمیخواد همکاری کنه، رهاش کن و تا زمانیکه به خودش آسیب نمیزنه کاریش نداشته باش، الان به خودش با گریه آسیب میزنه و روان منو شوهرمو نوزادمونم درگیره، نمیتونم سه نفر رو فدای یک نفر کنم، شوهرمم خسته شده مدام باهم بحث میکنیم سر دخترم