2777
2789

طول روز کلا تهوع دارم،با قرصم رفع نمیشه،شماها تا کی تهوع داشتید؟وای فاضلاب خونمون خیلییییی بو میده بو پیاز گندیده میده همش حالم بده😢😢😢

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

زایشگاه

حتی بعد از زایمان🥴

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تادم دراتاق عمل اونجام دکتربرام ظرف گذاشت که بالابیارم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اکثرا تا ۱۵_۱۶ هفته ولی بعضیا حتی تا اخر بارداری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

۱۳الی۱۶ هفته....ب شدت بدویار بودم و فقط با سرم و آمپول زنده بودم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

از من شدید تبود ولی صبح ب صبح اگه قرص نمیخوردم بالا میوردم تا روز زایمانم قرص خوردم و رفتم

فکر میکردم تا یه ماه دیکه تموم😢

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

فرق داره من تا3یا4ماهگی بارداری اولم حالت تهوع و...داشتم

دومی اصلاااا ندارم

شایدچون قبل بارداری قرص کیوفول خورده بودم که ویتامین ب بالایی داره برای همین بالانمیارم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
 دو ماه بعد اينكه فهميدم باردارم بدترين ويارارو داشتم

چه جوری حالت بهتر میشد؟راهی بود؟

فرق داره من تا3یا4ماهگی بارداری اولم حالت تهوع و...داشتم دومی اصلاااا ندارم شایدچون قبل بارداری قر ...

منم خوردم کیو فول رو،ولی همش حالم بده

۱۳الی۱۶ هفته....ب شدت بدویار بودم و فقط با سرم و آمپول زنده بودم

راهی پیدا نکردی برای کاهش حالت تهوعت؟