2777
2789
عنوان

مامانایی که خونه کوچیک دارید بیایییییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 25 پست
من جای شما باشم فقط یه کمد کوچیک می خرد برای وسایل بچه و اونو داخل اتاق جا می دم چرا الکی خودمونو ا ...

اتاق کوچیکه و اصلا جا برای وسیله جدید نداره. حتی یه وسیله کوچیک. اگه بخوام چیزی به اتاق اضافه کنم باید سرویس خوابم جمع بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتاق خوابمون خیلی کوچیکه یا تخت ما جا میشه یا تخت بچه. عرضش کمه

تخت طرف همسرتو بچسبون به دیوار یکم جا باز میشه اگرم نشد که فعلا رو تخت خودتون بخابه اخه نمیتونی تختتو برداری زایمان میکنی که سخته با بخیه و فلان رو زمین بخابی

بستگی به متراژ داره.خونه من موقع تولد بچه یکخواب بود. یه کمد کوچیک خریدم واسه لباسهاش.یه تخت پارک هم ...

خونم ۶۰ متره اما یک خوابه کوچولو. سالن بزرگه. تخت دو تامون تو اتاق جا نمیشه. یا تخت ما یا تخت بچه 😁

تخت طرف همسرتو بچسبون به دیوار یکم جا باز میشه اگرم نشد که فعلا رو تخت خودتون بخابه اخه نمیتونی تختت ...

میدونم سختم میشه. تخت به دیوار چسبیده هست فداتشم. اتاق کوچیکه‌ انباری درست حسابی هم ندادم جمع کنم باید بفروشمش. دلم نمیاد

میدونم سختم میشه. تخت به دیوار چسبیده هست فداتشم. اتاق کوچیکه‌ انباری درست حسابی هم ندادم جمع کنم با ...

نه اصلا نفروش همون پارتیشنو بزن, بهر حال زایمان خوبی داشته باشی قدمش مبارکتون باشه و سایتون تا ابد رو سرش

خونم ۶۰ متره اما یک خوابه کوچولو. سالن بزرگه. تخت دو تامون تو اتاق جا نمیشه. یا تخت ما یا تخت بچه 😁

پس بچه رو بذار گوشه پذیرایی😉 بعد زایمان واقعا تخت نیازته.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
منم دلم نمیاد. میگم سزارین شم سختم میشه رو زمین بخوابم. تخت میخوام

آره بابا 

خوب کاری می‌کنی

از الان یاد بگیر به خاطر بچه از خودت و حریم خصوصیت نگذری

یکم این شرایط را تحمل کن انشاالله خدا یک خونه بزرگ بهتون میده