2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زدم خیلی درد داشت ولی تمام دردشو به جون خریدم که بابت بچه م خیالم راحت باشه که اگه زود دنیا اومد کامل باشه من 32 هفته زدم 38 هفته زایمان کردم

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

منم زدم خیلی درد داشت ولی تمام دردشو به جون خریدم که بابت بچه م خیالم راحت باشه که اگه زود دنیا اومد ...

دردش به کنار این حس خفگی نگرانم میکنه میترسم بدتر بشه به جنین آسیب برسه

بتامتازون برای بچه؟چرا؟

برای تشکیل ریه، به مامانایی میزنن که احتمال زایمان زودرس دارن برا اینکه اگه بچه زودتر از موعد دنیا اومد ریه هاش کامل باشن من یه مقدار مختصر انقباض داشتم دکتر بستری کرد 32 هفته بودم آمپول ریه زدم، شکر خدا بموقع دنیا اومد

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

دردش به کنار این حس خفگی نگرانم میکنه میترسم بدتر بشه به جنین آسیب برسه

با دکترت در میون بذار، فکر نکنم برا بچه مشکلی داشته باشه

اون احساس خفگی و تنگی نفس هم اواخر بارداری طبیعیه