2777
2789
عنوان

مامانا کمککککک😭😭😭دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8364 بازدید | 85 پست
نمیخوره هیچی

میدونم اما فکر کن دارو میدی اون نعنا وپونه یکی دوقاشق بخوره نیم ساعت بعدش بهش حس گرسنگی میده حتی خرما در حد ی نخود هم بخوره کافیه میدونم بی حاله سعی کن باهاش بازی کنی بخنده از این حالت مریضیش کم بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم هجده ماهش بود مدفوعش کرم رنگ رو به سفید شد بوی عجیبی هم میداد و تب شدید و حالت تهوع داشت

تو اینترنت ویزای وحشتناکی خوندم بردم دکتر گفت ویروس مخصوص کودکانه براش تب بر و پودر پروبیوتیک نوشت و گفت حسابی بهش آب بدم. گفت مدفوع سفید تو این سن اونقدر مهم نیست 

اما تو نت زده بود یعنی صفراش کار نمیکنه

شما هم بیخیال نشو که دکتر نبری اما خیلی نترس

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
حالا ماست پروبیوتیک میخرم با برنج طهرمیدم ببینم میخوره

انشالله که خوب میشه

نگران نباش

سعی کن غذاهای خیلی سبک بهش بدی یکی دو روز، وقتی بهتر شد غذای دیگه بهش بده

نوشابه و نوشیدنی گازدار هم براش خوب نیست

چای کمرنگ براش خوبه

انشالله که خوب میشه نگران نباش سعی کن غذاهای خیلی سبک بهش بدی یکی دو روز، وقتی بهتر شد غذای دیگه ب ...

الان فقط چن لقمه برنج سفید باماست پروبیوتیک خورد،خدا کنه خوب شه تاعصر، یه کمم آویشن دادم بهش بزور

..........
الان فقط چن لقمه برنج سفید باماست پروبیوتیک خورد،خدا کنه خوب شه تاعصر، یه کمم آویشن دادم بهش بزور

زوری چیزی بهش ندی بهتره

غذا نخوره طوری نیست ولی آب و آب سیب و دوغ حتما بهش بده که آب بدنش کم نشه

آب که زیادمیخوره این چند روز، دلش میوه هم میخاد بدم؟

دکتر به من گفت موز و هویج دلدرد میاره

فکر کنم هندونه هم خوب نباشه نمیدونم

بزن اینترنت اگه مسهل نیست بده

سیب اگه داری خیلی خوبه براش