2777
2789
عنوان

مامانا کمککککک😭😭😭دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8364 بازدید | 85 پست
اگه میتونستم ببرم اینجا نبودم الان

چه مانعی هست که از جون بچه عزیزتره؟!

به شوهرت یا پدرت یا داداشت بگو 

۴ روز تهوع ممکنه کم آبی بدن بیاره برا بچه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این شربتو داده الان نگران مدفوعشم، چن روزه خوب میشه این ویرووس؟

خیلی طول کشید حدود بیست روز

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خب الان مدفوعش نصفش حالت سفید بود از این نگرانم، ویرووس جدیده چقدر طول میکشه؟

ویروس حدود یه هفته طول میکشه

من تقریبا ۴ تا دکتر بردم،براش سرم هم زدن ولی آخرش یه هفته طول کشید

همین چیزهایی که گفتم و بهش بده،آبمیوه هم فقط سیب میتونه بخوره

اگه شیرخشکیه شیرخشکشو قطع کن به جاش دوغ و آبسیب بده

شیر خودت هم یه نصف روز نده شاید معدش حساس شده

شیر وآب میخوره

من بخاطر خودت میگم جدی بگیر 

دیگه خوددانی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

غیر از عوق زدن حالش چطوره؟تب لرز و.... فکر کن اگه خودت ۴روز همین حال رو داشتی چطور بودی؟اگه حال عمومیش خوبه صبر کن ببری دکتر دریت درمون تا مجبور نشدی روز تعطیل نندازش زیر دست هر دکتری.   براش نعنا یا پونه دم کن خیلی کم شیرین بزار یخچال خنک چند قاشق بهش بده  دو ساعت یکبار اینو تکرار کن سیب درختی لهش بده  بستنی وانیلی رو بزار آب بشه چند قاشق بهش بده همراه غذا خیلی کم نوشابه سیاه بهش بده  خرما رطب پوستش رو بگیر با سر انگشتت له کن لهش بده سیب زمینی آب پز رو با شیر پوره کن بده بخوره اصلا سعی نکن بهش غذای مقوی بدی امروز فقط اینا رو بخوره دیدی شروع به خوردن کرد نصف همیشه بهش تخم مرغ آب پز بده سعی کن معدش تقریبا خالی بمونه اصلا بهش آب یا آب میوه نده فقط چای ولرم خیلی کمرنگ به جای آب 

ویروس حدود یه هفته طول میکشه من تقریبا ۴ تا دکتر بردم،براش سرم هم زدن ولی آخرش یه هفته طول کشید هم ...

شیرخودمو میخوره،دکتر عمومی بهش واکسن دادگقتم نمیزنم ترسیدم، در حالت عادی استفراغ نداره تا میخاد غذابخوره عوق میزنه ، از دیروز هیچی نخورده یه ساندویچ پنیر کوچیک دادم دوتا گاز زد عوق زد ونخورد دیشبم لقمه دوم بالا آورد، برم واکسنو بزنم؟

..........