2777
2789
عنوان

مامانا کمککککک😭😭😭دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8333 بازدید | 85 پست
نگران نباش مریضی جدیده من و بچهام هم چند روز درگیر بودیم  پونه خشک دم کن با یکم نبات بریز تو ش ...

بچه شما ۱۸ ماهشه؟

نکن خانم خطر داره این راهنماییای خونگی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید ویروس‌گرفته،پسر من یه هفته درگیرش بود برای تهوع بهش دوغ و ماست و کته برنج بده اگه دوست داره آ ...

خب الان مدفوعش نصفش حالت سفید بود از این نگرانم، ویرووس جدیده چقدر طول میکشه؟

..........

ویروسه جدید افتاده پسر دختر دایی منم تا مرز بستری شدن رفت.ببین شربت اندانسترون مال تهوع هست نیمساعت قبل غذا بهش بده. البته دوزش رو نمیدونم و اینکه اصلا به هشت ماهه میدن یا نه . ولی نترس ببرش دکتر بهش دارو میده خوب میشه ببر بیمارستان 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اخه شربتو دو روز دادم من دیوونه، الان میگم چون غذانمیخوره شیر زیاد میخوره ب ا اون مدفوعش سفید نیست‌؟ ...

نه فکر نمی‌کنم از شیر باشه  بچه همیشه شیر میخوره تغییر رنگ مدفوع نداره 

اگر اسهال‌ داره به هیچ عنوان آبمیوه ندی بهش 

شاید بخاطر دارو ها باشه ولی مجدد ببرش دکتر چک شه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

ببرش بیمارستان خب اونجا آزمایشم میگیرن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خانوما تو روستاییم فقط یه دکتر عمومی هست

پاشو ماشین سوار شو برو شهر 

برو بیمارستان 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
قرص پرو بیوتیک بده واسه تقویت روده و معده بعد مریضی عالیه

نه واسه نوزادی که دوسالش پر نشده هنوز

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ویروسه جدید افتاده پسر دختر دایی منم تا مرز بستری شدن رفت.ببین شربت اندانسترون مال تهوع هست نیمساعت ...

اره این شربتو داده الان نگران مدفوعشم، چن روزه خوب میشه این ویرووس؟

..........
اگه میتونستم ببرم اینجا نبودم الان

کدوم استانی؟ اگه نزدیک من باشی میام دنبالت میبرمت

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عمومی بردم، گفت مسموم شده شربت ضدتهوع داد، اونموقع مدفوعش سفید نبود

غذا ک نخورده همش شیر خورده یه روز اشکال نداره

نگران نباش اول استفراغ بند بیار غذا بخوره درست میشه

همون شربت دمیترون ۲۰دقه  قبل غذا بده تا غذاشو بخوره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون