2777
2789
عنوان

مامانا کمککککک😭😭😭دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8333 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتو ولش کن اگه میتونی ببر بیمارستان کودکان اونجا آزمایش میگیرن ازش بررسی میکنن نگران نباش 

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

پاشو ببرش اورژانس اطفال بذار زریدنت یا متخصص ویزیتش کنه

بیمارستان آزمایشگاه داره

۴ روز تهوع برای بچه ۱۸ ماهه خوب نیست 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

تب داره یا نه؟

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

شاید ویروس‌گرفته،پسر من یه هفته درگیرش بود

برای تهوع بهش دوغ و ماست و کته برنج بده

اگه دوست داره آبمیوه مثل سیب بده(دکتر گفت هویج و موز خوب نیست)

غذای سنگین هم بهش نده که دلش درد بگیره

شاید چون شیر داره زیاد میخوره سفید شده ؟؟؟؟آزمایشگاه تعطیل ببرمم آزمایش میخاداخه

توبیمارستان آزمایش میگیرن .خوب چرا نمیبری بیمارستان

اونجا که تعطیل نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عمومی بردم، گفت مسموم شده شربت ضدتهوع داد، اونموقع مدفوعش سفید نبود

نگران نباش مریضی جدیده من و بچهام هم چند روز درگیر بودیم 

پونه خشک دم کن با یکم نبات بریز تو شیشه شیر بده بخوره 

قرص پروبیوتیک رو بریز تو ی قاشق ماست بده بهش

شاید چون شیر داره زیاد میخوره سفید شده ؟؟؟؟آزمایشگاه تعطیل ببرمم آزمایش میخاداخه

شیر مدفوع رو سفید نمیکنه خودتو گول نزن دختر

پاشو ببر بیمارستان آزمایشم بخواد میگیره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
طولانی شده دوباره ببرش اگه هم نیستن ببردرمانگاه یا بیمارستان 

اخه شربتو دو روز دادم من دیوونه، الان میگم چون غذانمیخوره شیر زیاد میخوره ب ا اون مدفوعش سفید نیست‌؟بیقراری وتب نداره

..........
خانوما تو روستاییم فقط یه دکتر عمومی هست

اقااااا ببر بیمارستان شهر نزدیک روستاتون ،تو روستاتون ماشین نیست؟؟ شاید احتیاج به بستری باشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋