2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا راهنمایین کنین خیلی ذهنم درگیره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 38 پست
میفهمم خیلی سخت حداقل با یکی از اعضای خانواده خانواده گ رابطه بهتری باهاش داری صحبت کن 

با همشون حرف میزنم کو گوش شنوا میگن ما دخالت نمیکنیم دیگه اشتی میکنید زشتیش به مت میمونه اینا زندگی منو خراب کردن چون پشتم نیستن

چون میگذرد غمی نیست 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی پشتم نیس😔

شاید خواهرت دروغ گفته و اینجوری نباشه تا خودت چیزی را ندیدی باور نکن عزیزم الان دیگه زمونه ای شده که خواهر هم به خواهرش حسادت میکنه و دلش میخواد زندگیش را خراب کنه 

شاید خواهرت دروغ گفته و اینجوری نباشه تا خودت چیزی را ندیدی باور نکن عزیزم الان دیگه زمونه ای شده که ...

ن  بابا دختره شات فرستاد که زنگ زده ولی شوهرم خودگیر نمیشه

چون میگذرد غمی نیست 🙂
ن  بابا دختره شات فرستاد که زنگ زده ولی شوهرم خودگیر نمیشه

ببین اگر شوهرت قبول نمیکنه شاید این کار را نکرده از من گوش کن و برو باهاش آشتی کن آخه چرا جدا میخوابی برو بغلش کن و آشتی کن و انقدر دنبال شک کردن نباش به خدا بسپار 

ببین اگر شوهرت قبول نمیکنه شاید این کار را نکرده از من گوش کن و برو باهاش آشتی کن آخه چرا جدا میخواب ...

تو نمیدونی خواهر ک اینجوری میگی من شوهرمو میشناسم یاتو ؟بعدم بحث خوابیدنمون این چن روز نیس کلا ما جدا میخوابیم اون میره تو یه اتاق دیگه همیشه جدا میخوابه 

چون میگذرد غمی نیست 🙂