شوهرم بهم خیانت میکنه هر روز بایکی میپره جدیدا با پسر عمومه چکار کنم؟؟خونوادمم پشتم نیستن ک طلاق بگیرم یه پسرم دارم بخدا هیچ راهی جز خودکشی برام نمونده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید خواهرت دروغ گفته و اینجوری نباشه تا خودت چیزی را ندیدی باور نکن عزیزم الان دیگه زمونه ای شده که خواهر هم به خواهرش حسادت میکنه و دلش میخواد زندگیش را خراب کنه
ن بابا دختره شات فرستاد که زنگ زده ولی شوهرم خودگیر نمیشه
ببین اگر شوهرت قبول نمیکنه شاید این کار را نکرده از من گوش کن و برو باهاش آشتی کن آخه چرا جدا میخوابی برو بغلش کن و آشتی کن و انقدر دنبال شک کردن نباش به خدا بسپار
ببین اگر شوهرت قبول نمیکنه شاید این کار را نکرده از من گوش کن و برو باهاش آشتی کن آخه چرا جدا میخواب ...
تو نمیدونی خواهر ک اینجوری میگی من شوهرمو میشناسم یاتو ؟بعدم بحث خوابیدنمون این چن روز نیس کلا ما جدا میخوابیم اون میره تو یه اتاق دیگه همیشه جدا میخوابه