2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا راهنمایین کنین خیلی ذهنم درگیره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرفه یاد بگیر،یه چیزی که بدونی آینده داره و می تونی خرج خودت و بچه رو دربیاری،مثلا عروسک سازی چیزی

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
با زن پسر عموم رابطه داره هر روز با یکیه

خدا صبرت بده هر چه زودتر راهت و از این مرد جدا کن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

عزیز دلم اگر اولین بارش به نظرم باهاش صحبت کن یا خودت فکر کن ببین تو زندگی چ مشکلی دارید اگر شرایطش داری از مشاور کمک بگیر اگر بار اولش نیست و کلا مدلش این اگر شاغلین منبع درآمد داری جدا شو

به پسرعموت بگیر البته با یه مدرک تو نشونش بدی

جوری زنگ گوششو پر کرده حالیش نیس خب نفهمه دیروز رو  گوشی زنش زنگ زد شوهرم هر چی بهش گفتم خودگیر نشد تماساشم پاک کرده بود چون ابجیم پیش زن پسر عموم نشسته بود اومد به من گفت ک شوهرت رو گوشی این زنگ زد

چون میگذرد غمی نیست 🙂
عزیز دلم اگر اولین بارش به نظرم باهاش صحبت کن یا خودت فکر کن ببین تو زندگی چ مشکلی دارید اگر شرایطش ...

نه عزیزم اولین بارش نیست مدام اینکارارو میکنه کلا زنوگی منو تباه کرده منم دیگه الان هیچ دلخوشی ندارم

چون میگذرد غمی نیست 🙂
نه عزیزم اولین بارش نیست مدام اینکارارو میکنه کلا زنوگی منو تباه کرده منم دیگه الان هیچ دلخوشی ندارم

میفهمم خیلی سخت حداقل با یکی از اعضای خانواده خانواده گ رابطه بهتری باهاش داری صحبت کن 

[QUOTE=298272775]یه حرفه یاد بگیر،یه چیزی که بدونی آینده داره و می تونی خرج خودت و بچه رو دربیاری،مثلا عروسک سازی چیز ...[/QUOTEنمیدونم بخدا  زندگیم جهنم شده هر شب جدا میخوابیم

چون میگذرد غمی نیست 🙂