2777
2789

منظورم سایز سینه ک کوچکتر شه؟

مال من ۷۰ بود خیلی خوش فرم و راضی بودم اما الان هیچی نیس انگار حتی ۴ تا خواهر و مادرم ک کلی بچه شیر داده اینطور نیستن و همه افزایش سایز داشتن فقط من اینطور شدم ... اصن میدونین دلیلش چیه؟ 

تلزه بچه دوممو فقط ۷ ماه شیر دادم اما باردارهام پشت سر هم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شیردهی بزرگ نمیشه فقط بدفرم و افتاده میشه

والا خواهرای من بزرگ شد اونقدرا هم بد افتاده نیس مال من اصلا اون بافت ماهیچه ک لمس میکنی و تو دستت میاد انگاری اب شده

والا من قبلش 60 بود الان هییییچی  اتفاقا ناراحتم ولی راهی ندارم

تنها راهش پروتز هس ک من خیلی  میترسم 

فک میکنم اینقد ک بعضی اوقات به همسرم گیر میدم میگم من میترسم عمل کنم چیکار کنم و انگار هی دارم اونو حساس میکنم اونم هی میگه گیر نده عب نداره مگه کی جز من میبینه اما خب واقعا تو زیبایی زن موقع لباس پوشیدن خیلی موثره

تنها راهش پروتز هس ک من خیلی  میترسم  فک میکنم اینقد ک بعضی اوقات به همسرم گیر میدم میگم ...

آره واقعا والا منکه زنم دلم میخواد چه برسه به همسرم. 

ولی خب راهی ندارم 

پروتز حس بدی بهم میده انگار قراره دوتا توپ سنگینو تا همیشه با خودم حمل کنم

آره واقعا والا منکه زنم دلم میخواد چه برسه به همسرم.  ولی خب راهی ندارم  پروتز حس بدی به ...

حالا اونا ک وزنی ندارن و همچین حسی نداری اما خب خود عملش به نظرم سخته و دردش 

ظهری ب همسرم گفتم کاشکی ب بچه ها شیر نمیدادم اگه میدونستم اینجور میشه 

درصورتی ک عاشق شیردهی ب بچه بودم اونقد ک بالای ۱۰۰ تا فیلم از لحظه شیر خوردن بچه هام دارم