2777
2789
عنوان

خانما کسی هس بعد شیردهی به دو تا بچه سایزش تغییر کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 40 پست
من 161 وزن 48 کاش میشد وزنمونو بالا ببریم شاید اثر بزاره  بخدا من دخترا راهنمایی رو میبینم او ...

مثل منی پس تقریبا 

من دخترم ک ۳ سالشه به همه خاله هاش هی میگه برا چی مال مامانم کوچیکه مال شما بزرگه مال عزیز بزرگه 😐😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 161 وزن 48 کاش میشد وزنمونو بالا ببریم شاید اثر بزاره  بخدا من دخترا راهنمایی رو میبینم او ...

میبینی دختر بچه هارو منم ۷۰ بودم الان تو خالی شدن دوتا بچه دارم هر کدومو فقط شش ماه شیر دادم 

۱۶۳  وزنم ۴۸

عزیزم لاغری خوب ...یکم چاق تر بشی بهتر میشه و اینکه از زمانی که شیردهیت تموم میشه یکی دو سال طول میکشه تامجدد بافتش درست بشه.اولش کمی شل وافتاده میشه اما بعد از یکی دوسال بافتش بهتر میشه و اصولا بزرگتر از قبل یاهمون اندازه قبل میشه.

یه روز خوب میاد

عزیزم لاغری خوب ...یکم چاق تر بشی بهتر میشه و اینکه از زمانی که شیردهیت تموم میشه یکی دو سال طول میک ...

وای راست میگی نمیدونی پستتو خوندم امید گرفتم کاش اینطور بشه مثل قبل بشه حداقل یه کم الان ۶ ماه از شیردهی گذشته اگه بدونم درست میشه حتما وزنممو میبرم بالا