2777
2789
عنوان

خانما کسی هس بعد شیردهی به دو تا بچه سایزش تغییر کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی بچم میگه جی جی بده من خجالت میکشم جلو همسرم. درواقع جی جی وجود نداره🤣بخدا 

وای خدا بهت رحم کنه هنوز شیر میدی چند وقتشه؟ بگیر ازش

من بعد شیر دهی اب شد تو ک اینجوری فقط نوکش میمونه ها 

وای راست میگی نمیدونی پستتو خوندم امید گرفتم کاش اینطور بشه مثل قبل بشه حداقل یه کم الان ۶ ماه از شی ...

گلم من خودم طبق تجربه ام بعد حدودا دوسال بافتش اوکی شد....و اینکه قطعا وزن توش اثر داره....شما یه ۱۰ کیلو اضافه کنی عالی میشن

یه روز خوب میاد

سلام عزیزم شما با اسکوییان ای وی اف کردی؟؟؟ دفعه چندم گرف چیکار کردی من جنین فریز دارم میترسم انتقال ...

سلام عزیزم بله من سال ۹۸ انجام دادم دفعه اول مثبت شد اما متاسفانه سقط شد و ماه بعدش طبیعی حامله شدم 

ترس نداره عزیزم فقط استرس نداشته باشید کار خانم دکتر عالیه

سلام عزیزم شما با اسکوییان ای وی اف کردی؟؟؟ دفعه چندم گرف چیکار کردی من جنین فریز دارم میترسم انتقال ...

عزیزم من نتونستم درخواست دوستیتو قبول کنم باز نمیشد سوالی داشتی ریپلای کن گلم